Eladó ház Komlósd 93 nm
Eladó ház Komlósd 93 nm
Eladó ház Komlósd 93 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 8111484
Referenciaszám: H484792
Frissítve: ma

Komlósd eladó családi ház 4 szobás: 28,5 millió Ft

28,5 millió Ft
306 452 Ft/m²
93 m²
Alapterület
2054 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 93 189 Ft
Második évtől
120 436 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Barcstól mindössze 10 km-re található Komlósd településen kínálok megvételre egy 93 m2-es családi házat. Ingatlan jellemzői: - 2054 m2-es telken helyezkedik el, amely akár önfenntartó gazdálkodásra is kiválóan alkalmas. - 93 m-en nappali konyhával, étkezővel, további 3 szoba, fürdő, WC, előtér helyiségek lettek kialakítva. - Az épület alatt 35 m2-es pince található kazánházzal és tárolóval. - A ház beton alapra, tégla falazattal, beton födémmel épült. - A tető héjazata cserép fedésű, szerkezete kiváló állapotú - A felújítás során a lábazat 5, a külső falak 10, a födém szintén 10, az aljzat 2 cm szigetelést kapott. - Egyúttal megújultak a víz-, villanyvezetékek, és a burkolatok. - A nyílászárók műanyag szerkezetűek. - A víz, villany, csatorna be van kötve, a gáz az épület faláig bevezetve. - Fűtése vegyestüzelésű kazánról történik. - A konyhabútor a vételár részét képezi, a többi bútor megegyezés szerint megvásárolható! Irodánk teljes körű szolgáltatást nyújt kereső ügyfeleinknek. Szakszerű tanácsadással, ingyenes hitel ügyintézéssel, energetikai tanúsítvány elkészítésével és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Vegyes tüzelésű kazán
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vucskó Krisztina Otthon Centrum - Nagykanizsa - Fő út Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vucskó Krisztina Otthon Centrum - Nagykanizsa - Fő út Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY