Eladó ház Kömlő 101 nm
Eladó ház Kömlő 101 nm
Eladó ház Kömlő 101 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 8129359
Referenciaszám: M279991
Frissítve: 3 napja

Kömlő eladó családi ház 2 szobás: 13,2 millió Ft

13,2 millió Ft
130 694 Ft/m²
101 m²
Alapterület
963 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Heves megye, Kömlő településen, a Tisza-tótól 10 percre, 100m2-es, 2 szobás, részben felújított családi ház eladó. Az ingatlanban kialakításra került egy teljesen felújított, kerámia járólappal burkolt amerikai konyhás nappali, valamint a fürdő és toalett is teljes felújítást kapott. A meleg vizet villanybojler szolgáltatja. Az előszoba és egy jelenleg nagy szoba átlagos állapotú. A ház L alakú részének a másik felében van egy régi fürdő, konyha-szoba, mely akár külön bejáratos lakrész, vagy további 2-3 szoba kialakítására is alkalmas. Az otthon melegéről gázkonvektorok gondoskodnak. A ház 963m2-es telken található. FALUSI CSOKRA ALKALMAS! Ingatlanirodánk megbízható ügyvédi háttérrel és teljeskörű pénzügyi szolgáltatással (Babaváró, CSOK+, Falusi CSOK, kedvezményes kamatozású lakáshitelek...etc.) segíti ügyfelei ingatlanvásárlását! Rugalmas megtekintés lehetőségével várom megtisztelő hívását!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
komfortosvilágos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tarisznyás Helga Eger Kertész utca 84 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 770 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tarisznyás Helga Eger Kertész utca 84 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 770 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY