Eladó ház Kisvárda 208 nm
Eladó ház Kisvárda 208 nm
Eladó ház Kisvárda 208 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 8124600
Referenciaszám: 713700020
Frissítve: 25 napja

Kisvárda eladó családi ház 4+1 fél szobás: 37,5 millió Ft

37,5 millió Ft
180 288 Ft/m²
208 m²
Alapterület
1054 m²
Telek
4+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 108 835 Ft
Második évtől
148 527 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kisvárda központjától 1 km távolságra, a kórház közelében, kifejezetten jó elhelyezkedésű, 208 nm hasznos alapterületű, 4+1 szobás, azonnal költözhető családi ház eladó. Az ingatlan 1988-ban épült 1054 nm telken. Tégla falazatú, 3 szintes, kiváló statikai állapotú! 4 szoba, 1 félszoba, 2 konyha, étkező, 2 fürdőszoba, wc, kamra, pince, közlekedő, előszoba, a kert felől terasz, az utcafront felől pedig erkélyek kerültek kialakításra. Az étkezőből nappali helyiség kialakítható. Fűtése szabályozható (egy kar átállításával igény esetén szintenként kizárható), gázkazánnal hőtermelővel és radiátor hőleadókkal, valamint a vegyestüzelésű kazán helye is kiépítésre került. A ház teljesen alápincézett, több helyiségre osztott. Itt található a garázs is. A bútorok az alku mértékétől függően a vételár részét képezhetik. A külön bejáratok 2 család kényelmes együttélése is lehetőséget nyújtanak, de befektetők számára is ideális választás! Az alsó szinten iroda, orvosi rendelő vagy üzlethelyiség is kialakítható. Az ingatlantól sétatávolságra iskola, óvoda, gyógyszertár, valamint bevásárlási lehetőségek adottak. Igény esetén kedvezményes hitelek, CSOK Plusz bankfüggetlen, díjmentes ügyintézésével segítem az adásvételt.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1988
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaipari áramösszkomfortosgarázspanorámaétkezőkamraerkélyteraszbútorozottvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Krózser Szilvia P-Real Consulting Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 30 867 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Krózser Szilvia P-Real Consulting Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 30 867 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY