Eladó ház Kisvárda 90 nm
Eladó ház Kisvárda 90 nm
Eladó ház Kisvárda 90 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 7861252
Frissítve: 9 hónapja

Kisvárda eladó családi ház 3 szobás: 17,6 millió Ft

17,6 millió Ft
195 556 Ft/m²
90 m²
Alapterület
1600 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 57 548 Ft
Második évtől
74 375 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Családi ház eladó, kertes, nagy, 3 szobás. 2022,2023-Ban teljesen felújított, hozzáépített, kibővített, szigetelt, műanyag ablakokat és bejárati ajtókat kapott. a ház két külön bejárattal rendelkezik. Falazata vegyes, 3 szoba, két nagy előszoba, konyha, fürdőszoba +wc, spájz, kamrák. Fűtése a gázkonvektorok,(amelyek hibátlanul működnek), van még egy darab cserépkályha is és egy kandalló. a ház fenntartása minimális összeg. a szobák laminált padlót kaptak, konyha, fürdőszoba járólap csempés. a fürdőszobában kád és zuhanykabin is van. Továbbá spájz és rengeteg melléképület, közöttük téglából és újonnan épült lemezből is 6db. Bőven elfér minden tárolnivaló, stb. Pinceként szolgáló verem, 8m2. 25M*20m - es kertjében minden gyümölcsfa megtalálható, több fajta körte, szilvafa, alma, meggy, cseresznye, eper nagy részen, hátul szeder, mogyoró, málna több helyen. Középen több sor szőlő található. a felső udvar virág kavalkád, aki szereti a gyönyörű rózsákat, akácokat, japán birs, orgona, csipkebogyó, liliom, stb, mindegyik megtalálható. 20M utcftronti része van, lemez kapuval és kerítéssel. Fedett kocsibeállóval. Az udvaron és az utcán is lehet parkolni. Ideális kis és nagy család számára is. Az ingatlan alkalmas CSOK és egyéb igénybevételére.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Kandalló
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
villanygázvízcsatornaösszkomfortospince

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Alexandra Alexandra
+36 20 502 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Alexandra Alexandra
+36 20 502 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY