Eladó ház Kisújszállás 87 nm
Eladó ház Kisújszállás 87 nm
Eladó ház Kisújszállás 87 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 8155311
Referenciaszám: M281389
Frissítve: 3 napja

Kisújszállás eladó családi ház 1+1 fél szobás: 10,6 millió Ft

10,6 millió Ft
121 840 Ft/m²
87 m²
Alapterület
603 m²
Telek
1+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 34 660 Ft
Második évtől
44 794 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálok Kisújszálláson, Jász-Nagykun-Szolnok vármegyében, Szolnoktól 50 km-re egy 87nm-es felújítandó családi házat. A 603nm-es telken lévő ingatlan kialakítása a következő: Fedett terasz, előtér, konyha, fürdőszoba, félszoba, szoba, tároló és kazánház. A ház beton alapzatú, vályog falazatú ami téglával alárakott, az előtér és a fedett terasz pedig téglából épült. A tető jó állapotú, cserép fedésű. A fürdőszoba felújítását elkezdték, melynek befejezése az új tulajdonos feladata lesz. Az otthon melegéről gáz,- illetve vegyestüzelésű kazán gondoskodik, a melegvíz ellátást villanybojler biztosítja. Az udvar szépen rendezett, gyümölcsfákkal, szőlővel beültetett, találhatóak rajta melléképületek és fúrt kút. A környék csendes nyugodt, a központ (Zöldy gyógyszertár, Coop, Posta,...stb.) 10 percnyi sétával elérhető. A kikapcsolódni vágyóknak ajánlom a Tiszát és holtágait horgászatra, a közeli állatkerteket/ vadasparkokat (Debreceni állatkart, Szolnoki bagolyvár) vagy a sok fürdőzési lehetőséget (Pl: Kumánia termál- és gyógyfürdő, Túrkevei termál- és élményfürdő). Amennyiben a vásárláshoz hitelt igényelne, az OTP Bank kedvező konstrukcióit tudom ajánlani. Használja ki az OTP Ingatlanpont által nyújtott kedvezményeket és ingyenes ügyintézést. Kérdés illetve megtekintés esetén keressen bizalommal, akár hétvégén is.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Egyéb kazán
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Uzorás Szilveszterné Karcag Püspökladányi út 9 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 732 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Uzorás Szilveszterné Karcag Püspökladányi út 9 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 732 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY