Eladó ház Kistelek 130 nm
Eladó ház Kistelek 130 nm
Eladó ház Kistelek 130 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 8138277
Referenciaszám: HZ054904
Frissítve: 1 napja

Kistelek eladó családi ház 3 szobás: 59,9 millió Ft

59,9 millió Ft
460 769 Ft/m²
130 m²
Alapterület
588 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 195 860 Ft
Második évtől
253 127 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kistelek nyugodt, kedves utcájában, 130 négyzetméteres, nappali+amerikai konyhás, 2 hálószobás (plusz két kialakítandó szoba) családi ház vált eladóvá! Az összközműves ingatlan 1987-ben épült egy 588 négyzetméteres telken. Falazata tégla, két szintes. 2024-ben az alsó szint teljes körű műszaki és esztétikai felújításon esett át. A földszintet érintő munkálatok során kialakításra került egy hatalmas amerikai konyha+nappali, megújították a víz-és villanyvezeték rendszert, új, három rétegű nyílászárókkal látták el. A fűtésről és a meleg vízről egy új, kondenzációs kazán gondoskodik, padlófűtés hőleadással, szintenként külön-külön termosztáttal. Ezen korszerűsítés végett az éves gázszámla mindössze 120 ezer forintra tehető. A tetőtér még az eredeti állapotban van, kivéve az új radiátorokat. Állapot szempontjából lakható, de akár egyedileg felújított is lehet. Az épület részét képzi egy garázs, továbbá egy szintén megújult vezetékkel ellátott kerti csap is található az udvaron. Igény esetén, egyedileg tervezve korszerűsíthető a tetőtér is, ennek kivitelezését akár a jelenlegi tulajdonos is vállalja.Földszint elosztása: Amerikai konyha+nappali (63,4 négyzetméter)Fürdőszoba+WCKazánházFedett teraszGarázsTetőtér elosztása: SzobaSzobaLakóelőtérFürdőszoba+WC (kialakítandó) Tároló+padlástér (két szoba kialakítására alkalmas) LodzsaElsősorban nyugodt kisvárost és csendes utcát kereső családoknak vagy még családot tervezőknek ajánlom. Egyéb kérdés vagy megtekintési szándék esetén, kérem, keressen bizalommal! 

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1987
Erkély:
15,9 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlanvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Detki Dávid Duna House - Szeged, Brüsszeli körút Az iroda összes hirdetése
+36 30 713 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Detki Dávid Duna House - Szeged, Brüsszeli körút Az iroda összes hirdetése
+36 30 713 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY