Eladó ház Kisléta, település központ 287 nm
Eladó ház Kisléta, település központ 287 nm
Eladó ház Kisléta, település központ 287 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 7327708
Referenciaszám: M217322
Feltöltve: 2 hónapja

Kisléta eladó családi ház 3 szobás: 39,9 millió Ft

39,9 millió Ft
139 025 Ft/m²
287 m²
Alapterület
2443 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kislétán megvételre ajánlok, egy 1986-ban, szilikát falazóanyagból, E-jelű, betongerendás födémmel épült, nyugati fekvésű, 3 szobás, 2 szintes, klímás, redőnyös, 287 m2-es hasznos alapterületű, erkélyes, teraszos, építésű, zsindelyfedésű, műanyag nyílászárós, homlokzati hőszigetelésű igényes kialakítású és elrendezésű lakóházat. A konyhában gépesített tömörfából, gránit munkalappal készített konyhabútor található, mely a vételár részét képezi. A családi ház egy 2443 nm-es telken található. Az ingatlan művelési ága: kivett lakóház, vendéglő. A ház fűtését vegyestüzelésű kazán és szükség szerint a beépített gázkazán is biztosíthatja radiátoros hőleadón keresztül. A ház földszinti részen jelenleg vendéglátóegység üzemel, melynek a területén minimális átalakítással, rekreációs terület, konditerem, sportszoba, szauna, jakuzzi, szolárium, kozmetikai szalon is kialakítható, hogy igazán luxuskörülményekké alakítsa jövőbeni tulajdonosa ezt a csodálatos lakóházat. További lehetőségként, akár iroda, vagy más jellegű vállalkozási tér is kialakítható a jelenlegi két helyiségből álló vendéglátóegység területén. Két állásos, garázs, kazánház és egy 133 nm-es műhely is található még a ház mögött. Az udvar térkövezett, utcafronti kerítés kovácsoltvasból, elektromos nyitású kapu beépítésével készült. Az ingatlan teljes mértékben kamerarendszerrel biztosított. A lakóház Kislétán, a település frekventált részén, a település központjában található, egy rendkívül rendezett környezetben, aszfaltozott úttal rendelkező területen. A településről jó közlekedési lehetőséggel érhető el Nyíregyháza, Nyírbátor, Máriapócs városok és az autópálya. Finanszírozás: Az ingatlan banki finanszírozással is megvásárolható. Várom kedves ügyfeleinket ingyenes hiteltanácsadásra, ahol a legkedvezőbb banki ajánlatok közül választhatnak. Ajánlom: Ha minőségi, egyedi tervezésű, rendkívül ideális elosztású otthonban, nyugodt környezetben, de mégis mindenhez elérhető távolságban képzeli el a jövőt, várom hívását!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Egyéb kazán
Építés éve:
1986
Erkély:
30 m²
Terasz:
35 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosvilágoserkélyteraszklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dr.Oláh István Nyíregyháza Dózsa György út 32-34 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 515 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dr.Oláh István Nyíregyháza Dózsa György út 32-34 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 515 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY