Eladó ház Kisköre 247 nm
Eladó ház Kisköre 247 nm
Eladó ház Kisköre 247 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 7945544
Feltöltve: 5 hónapja

Kisköre eladó családi ház 7 szobás: 140 millió Ft

140 millió Ft
566 802 Ft/m²
247 m²
Alapterület
18937 m²
Telek
7 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 457 771 Ft
Második évtől
591 616 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kisköre nyugodt, csendes utcájában ebben a méretben ritkaságnak számító, 18.937 nm-es, BELTERÜLETI telek 3 lakóingatlannal eladó. A lakóingatlanok 3 hrsz-on vannak, utcafronttal rendelkeznek, ezért igény szerint különállóan is kezelhetők, hasznosíthatók. Az épületek közül az egyik 67 nm-es, működő APARTMAN, amelyben 3 szoba, fürdőszobák, konyha-étkező található. A lakóépület 70 nm-es, benne 2 szoba, konyha-étkező és fürdőszoba található. A központi fűtést vízteres kályha biztosítja, klímával felszerelt. A lakóépület és az apartmannak új cserépteteje van. A parasztház 120 nm-es, belsejében felújítást igényel. A birtok további részei: -Egy 50 m hosszúságű TÓ (legmélyebb pontja 5,5m), vízi élővilága főként (tenyészponytokkal) rendelkezik. Lehetőség van a tó fejlesztésére halgazdálkodás céljából is. -Az apartman szomszédságában nagyméretű TÁROLÓ/GARÁZS van, amely wellnes-részleg kialakítására is alkalmas -ISTÁLLÓ 8 állással, valamint két irányba nyíló bejárattal -A telek hátsó részén nagyméretű KIFUTÓ van -ÉLELMISZER-FELDOLGOZÓ ÉPÜLET és SZÁLASTAKARMÁNY TÁROLÓ alapjai elkészültek, épitési engedélyezési tervdokumentációval rendelkeznek Az összközműves telek körbekerített, motoros kapuval felszerelt. Közművekből a gaz csonkja a telken belül, az áramot 8 kW-os, 22 táblás napelem biztosítja. A vezetékes vízen kívül 2 2 fúrt és egy ásott kút van. A terület hátsó frontjától 500 m-re található a Jászsági csatorna, amely a telek méretével együtt lehetőséget biztosít a horgászatra, állattartásra-lovagoltatásra, valamint egyéb tevékenységekhez is. Az ingatlan közelében óvoda, iskola, bolt, orvos, gyógyszertár is megtalálható, ezen kívül a strand, kikötő, kilátó, hallépcső és a vízlépcső is elérhető távolságban van. A birtok kiválóan alkalmas befektetési/vállalkozási célra a terület méretéből adódóan, valamint az apartmannak, a halastónak és az istállónak köszönhetően. A terület egyszerre alkalmas lakhatásra, kiadásra, gazdálkodásra.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
2000
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Van
villanyvízcsatornaipari áramkocsibeállókertkapcsolatoscsendesteraszmelléképületbútorozottkandalló

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 30 498 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 30 498 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY