Eladó ház Kétbodony 126 nm
Eladó ház Kétbodony 126 nm
Eladó ház Kétbodony 126 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8133703
Referenciaszám: 13209_bhv
Frissítve: 5 napja

Kétbodony eladó családi ház 5 szobás: 57 millió Ft

57 millió Ft
452 381 Ft/m²
126 m²
Alapterület
3000 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 186 378 Ft
Második évtől
240 872 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Nógrád megye egyik legszebb községében, a Cserhát völgyei között megbúvó Kétbodony csendes utcájában eladó egy 3000 m2-es telken épült, 126 m2 alapterületű családi ház. Az ingatlan 2000-ben épült téglából. Elrendezését tekintve idális, minden helyiség jól kihasználható. Az ingatlan kétszintes, akár két generáció számára is ideálisan kialakítható. Az alsó szinten előtér, konyha, fürdőszoba zuhanyzóval, toalettel és egy tágas nappali került kialakításra. A felső szinten négy külön nyíló világos hálószoba és egy zuhanyzós fürdőszoba toalettel került megépítésre. A házat csodálatos füvesített kert öleli körül, tele termő gyümölcsfákkal. Kétbodony egy csendes vidéki település Nógrád megye délnyugati részén, festői környezetben, a Cserhát völgyei között. A kicsi falu maga a nyugalom szigete. Itt halad át az országos Kéktúra útvonal is. A 17 hektáros halastó csodálatos környezetében mind a horgászok, mind a pihenésre vágyók megtalálhatják számításaikat. A környező településeken még nagyon sok látnivaló, élmény várhat ránk. Kétbodonyban és környékén minden megtalálható, ami a mindennapi élethez szükséges: orvosi rendelő, gyógyszertár, iskolák, óvodák. Autóval Rétság 15 km, Budapest 70 km, de autóbusszal is közlekedhetünk. Ha szeretne egy csodálatos településen élni, akkor ez a kis község a legalkalmasabb ön és családja számára. Irányár: 57 millió Ft.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
2000
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortosjó közlekedésűvilágoserkély

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Rózsa Mónika Buda House Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 654 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Rózsa Mónika Buda House Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 654 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY