Eladó ház Keszthely 75 nm
Eladó ház Keszthely 75 nm
Eladó ház Keszthely 75 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8150957
Referenciaszám: 949793
Frissítve: 1 napja

Keszthely eladó családi ház 2 szobás: 36 millió Ft

36 millió Ft
480 000 Ft/m²
75 m²
Alapterület
164 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A Hévízi tótól mindösszesen 1000m-re, Keszthely kertvárosában, csendes, nyugodt környezetben vált eladóvá, ez a saját zöldterülettel rendelkező, belső szintes felújítandó hétvégi ház. Az ingatlan a 60-as években került megépítésre beton alappal és tégla falazattal, egy enyhén lejtős telekre, ahol annak idején sorház jellegű kialakítást alkalmaztak. (Az épületek össze vannak építve egymással.) A házban felújítási munkálatokat a tulajdonosok nem végeztek, így viszont magában hordozza azt a lehetőséget, hogy az új tulajdonosa saját igényei szerint alakítsa a belső teret. A közművek rákötése megtörtént (víz, villany, gáz, szennyvíz). Az épület kialakításának és a telekadottságának köszönhetően az alsó szint közvetlen, saját udvarkapcsolattal rendelkezik. A lakrész belső fűtéséről egyedi gázkonvektorok, valamint kettő darab cserépkályha gondoskodik. A belső lakrész helyiségei: Felső szint: utcafrontról fedett terasz, közlekedő, lépcsőház, szoba erkélykapcsolattal, fürdő mellékhelyiséggel együtt, tároló. Alsó szint: közlekedő, konyha, szoba, fürdő mellékhelyiséggel együtt, kamra. Ha Ön szeretne Keszthely kertvárosában csendes, nyugodt környezetben egy olyan ingatlant, amit igényei szerint alakíthat, akkor ez az ingatlan kiváló választás lehet. Kulcs az irodában.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1965
Energetikai besorolás:
I
erkélyteraszbeépített szekrény

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hohl József Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 608 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hohl József Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 608 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY