Eladó ház Keszthely 242 nm
Eladó ház Keszthely 242 nm
Eladó ház Keszthely 242 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7588695
Referenciaszám: HZ016806
Frissítve: 3 napja

Keszthely eladó családi ház 6 szobás: 149,5 millió Ft

149,5 millió Ft
617 769 Ft/m²
242 m²
Alapterület
533 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 488 834 Ft
Második évtől
631 762 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ÁRCSÖKKENÉS!ÚJSZERŰ ÁLLAPOTÚ CSALÁDIHÁZ ELADÓ 1 km-re a Balatontól!Eladásra kínálom ezt a két szintes, 2 fürdőszobás, hatalmas terekkel bíró otthont, ahol 4 hálószoba került kialakításra.Az alsó szinten (156 nm) a szelős amerikai konyhás nappali mellet helyet kapott a nyugati fekvésű, 42 nm-es szoba, ami  irodaként/dolgozószobaként funkcionál. Emellett megtalálható még a földszinten egy dolgozószoba, egy fürdőszoba és természetesen a széles, nagy térrel bíró közlekedő, valaminz egy vendég toalett.A felső szinten (netto 85,5 nm) 3 szintén tágas hálószobát, fürdőszobát, háztartási helyiséget, gardróbot és közlekedőt találunk, amik tulajdonosainak  a kényelmét szolgálják.Műszaki állapota kiváló, hiszen a közel 100 éves ház ugyan több szakaszban épült, viszont teljes felújításon esett át.Ennek köszönhetően minden falat (45-50 cm vastagságúak) tégláig lecsupaszítottak a vezetékek cseréjekor. Fűtéséréről egy modern, gardaságos 27 kw-os Vaillant kazán gondoskodik, valamint befejezésre vár e cserépkályha/kandalló. A kombi készülék szolgáltatja a háztartási melegvízet is, amit egy 80 literes puffer tartályban tárolnak.Minden ablaka duplaüvegezésű, fáből készült.Födéme vasbetonból készült, így teherbírása tökéletes.A tetőt 20 évvel ezelőtt cserélték teljes újra, ekkor került rá a tökéletes állapotú vörös égetett agyag cserép.A tetőtér beépítése 12 éve történt meg, akkor kapta meg jelenlegi formáját, elosztását.Amennyiben fontos ÖNNEK a Balatonhoz közeli elhelyezkedés és nem akar felújítással bajlódni, s szereti az élhető nagy terreket, hívjon bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1925
Erkély:
25,6 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hámory Nóra Duna House - Keszthely, Bercsényi Miklós utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 492 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hámory Nóra Duna House - Keszthely, Bercsényi Miklós utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 492 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY