Eladó ház Keszthely, Kertváros 110 nm
Eladó ház Keszthely, Kertváros 110 nm
Eladó ház Keszthely, Kertváros 110 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8150810
Referenciaszám: H486536
Frissítve: 8 napja

Keszthely eladó családi ház 6 szobás: 64,9 millió Ft

64,9 millió Ft
590 000 Ft/m²
110 m²
Alapterület
4016 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 188 356 Ft
Második évtől
257 051 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó egy egyedi adottságokkal rendelkező, panorámás családi ház Keszthely Kertvárosában! Kiemelt megbízás, csak az Otthon Centrumnál! Az ingatlanról bővebben: A telek az alsó részéről és a felső részéről is megközelíthető. A 4016 m2 nagyságú teleken 3 ház található: A főépület: 110 m2 alapterületű. Elosztása: 3 szoba, 3 félszoba konyha-étkező és két fürdőszoba. 1986 környékén épült téglából, palatetős, még eredeti burkolatokkal, villany-és vízvezetékekkel. A nyílászárói kb. 10 évvel ezelőtt lettek hőszigetelt műanyagra cserélve és 5 ével ezelőtt új gázkazánt is kapott. Vegyestüzelésű kazánra is átkapcsolható. Kémény szintén felújítva. A melegvizet villanybojler szolgáltatja. Erkélyéről szép panoráma nyílik Hévízre. A parkolás szempontjából két garázs áll rendelkezésre. Melléképület: Téglaépítésű három helyiséggel, szintén igény szerint felújítandó. A harmadik épület egy nádtetős borház. Keszthely-kertvárosi része méltán népszerű a családok körében hiszen csendes, biztonságos és jól megközelíthető. A Balaton-part, Keszthely belvárosa és Hévíz percek alatt elérhető. Az ingatlan tulajdonviszonyai rendezettek, per,- és tehermentes. Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, kérdése van vagy szeretné megtekinteni az ingatlant, várom hívását!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1986
Erkély:
10 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaerkély

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Laczkó Gábor Otthon Centrum - Keszthely - Sörház utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Laczkó Gábor Otthon Centrum - Keszthely - Sörház utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY