Eladó ház Keszthely, Kertváros 162 nm
Eladó ház Keszthely, Kertváros 162 nm
Eladó ház Keszthely, Kertváros 162 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7926852
Referenciaszám: H477765
Frissítve: 3 napja

Keszthely eladó családi ház 5 szobás: 92,9 millió Ft

92,9 millió Ft
573 457 Ft/m²
162 m²
Alapterület
617 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 303 763 Ft
Második évtől
392 580 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kiváló ár- érték arányú házat ajánlok szíves figyelmébe, mely kizárólag az Otthon Centrum kínálatában elérhető. A családi otthon Keszthely- Kertvárosi részén található, csendes és szép, jól megközelíthető környezetben. Az ingatlan 4 tömbből álló sorház utolsó egysége saját udvarral, garázzsal és térkővel burkolt gépkocsi beállókkal rendelkezik. ( külön mérőórákkal és külön hrsz számmal ) Az épület újszerű, modern, praktikus kialakítású akár családja részére akár párjával keres egy igazi minőségi bázist.2019 évben épült. Földszintjén az előszobán túl a nappali- konyha- étkező hármasa fogad, ez dél nyugati tájolású, közvetlen kert és 32 m2 terasz kapcsolattal készült. Kényelmes, igényes szaniterekkel felszerelt a fürdőszoba. Nagy a kamra, igazi pakolós helyiség. Déli oldalon találunk egy 11 m2 alapterületű, világos hálószobát mely a burkolatok és falak sérülése nélkül a nappalihoz kapcsolható . Ez már eleve így lett megépítve. Az elektromos kapuval ellátott 20 m2 alapterületű, házba közvetlen ajtón megközelíthető garázs itt kapott helyet. A felső szinten található 3 szoba és elkülönített dolgozó rész. A hálószobák világos előtérből nyílnak és különállóak. Teljes, igényes fürdőszobát találunk ezen a szinten is. A telet vidáman tudjuk "átélni " hála a napelem rendszernek, mely padlófűtéssel és elektromos fűtő panelekkel kombinálva szolgál a profi hőszigeteléssel együtt. Továbbá szintenként energia takarékos hűtő fűtő klímák lettek beüzemelve. A két szintet kényelmes lépcsőház köti össze. Az udvar igazán ideális méretű a maga 617 négyzetméterével. A szeparált, napos kert körbekerített, térkő járda veszi körbe a házat. Déli terasz a nappalihoz kapcsolódik közvetlen ki és bejárást biztosít. A lakóközösség kedves, többen nyaralónak használják a szomszédos ingatlanokat. A ház zsákutca végén helyezkedik el, szép, távolra panorámás, zöld környezetben, gondozott ingatlanok mellett. Az ide ( haza ) vezető út hangulatos utcaképet mutat.Megérkezést követően miénk a csend, a biztonságos, meleg otthon, ahol van helye mindenkinek és mindennek.... Hívjon, egyeztetünk és már mutatom is. Ez az ingatlan a "Felező csomag" megbízási portfólióhoz tartozik. Részletek az Otthon Centrum weboldalán.

Tulajdonságok

Típus:
Fűtés:
Építés éve:
2019
Terasz:
32 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatornaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Weinhoffer Ágota Otthon Centrum - Zalaszentgrót Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Weinhoffer Ágota Otthon Centrum - Zalaszentgrót Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY