Eladó ház Keszthely, Kertváros 80 nm
Eladó ház Keszthely, Kertváros 80 nm
Eladó ház Keszthely, Kertváros 80 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 7784761
Referenciaszám: H469731
Frissítve: 13 napja

Keszthely eladó családi ház 4 szobás: 79,9 millió Ft

79,9 millió Ft
998 750 Ft/m²
80 m²
Alapterület
582 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 261 256 Ft
Második évtől
337 644 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Családiház, nyaraló,befektetés vagy esetleg vállalkozás? Bármelyik lehet ebből a 4 szobás családi házból, mely lokációja több lehetőséget nyit meg. Keszthely közkedvelt, Kertvárosi részén helyezkedik el, mindössze 5 percre Hévíztől. Nyaralónak vagy apartman háznak is könnyen átalakítható,de akár vendeglátó és pihenő helynek is tökéletes lehet. A teraszról a folyosóra lépünk be , majd innen balra találjuk a konyhát, fürdőszobat és a nappalit. A folyosóról nyilik a három különbejáratú szoba. A kert körül öleli a házat , nagy része a ház melett és mögött terül el. A telek határvonala fákkal védett. Keszthely és Hévíz a Balaton észak-nyugati partján fekszik, mindkét városban számtalan attrakció várja az ide látogatókat. Keszthely a Balaton fővárosaként is ismert , fő látványosságai közé sorolható a Festetics Kastély, számos Múzeum de akár az Óriáskerék is ami a part fölé magasodik. Nyáron Keszthely fesztiváloktól hangos, az év másik felében azonban lusta kisvárossá változik. Hévíz sok turistát vonz minden évszakban, termál taváról világszerte ismert. Kellemes kikapcsolódást nyújt kávézóktól és üzletektöl nyüzsgő utcáival. Ha felkeltettem az érdeklődését, kérem hívjon bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1980
Terasz:
6 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kassné Pap Andrea Otthon Centrum - Keszthely - Sörház utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kassné Pap Andrea Otthon Centrum - Keszthely - Sörház utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY