Eladó ház Kerepes 97 nm
Eladó ház Kerepes 97 nm
Eladó ház Kerepes 97 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 8163212
Referenciaszám: U0046723
Frissítve: ma

Kerepes eladó családi ház 4 szobás: 89,7 millió Ft

89,7 millió Ft
924 742 Ft/m²
97 m²
Alapterület
400 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 293 300 Ft
Második évtől
379 057 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Keresed az ideális otthont, ahol a modern minimalista stílus és a kertvárosi életérzés találkozik? Akkor ez az ingatlan neked szól! A tágas nappali és az amerikai konyha egyaránt ideális helyszíne lehet az otthoni összejöveteleknek, míg a kertkapcsolatos lakás és a 40 nm-es terasz ,és 400m2 telekrész, kert, a zöld otthon érzését biztosítja. A 97.89 nm-es, tehermentes ingatlan kiváló állapotban van, és a biztonsági ajtó és a kerti tároló tovább növelik a kényelmet és a praktikusságot. Az Alföldi utca csendes és biztonságos környéke ideális választás középkorúak számára, akik szeretnének elszakadni a város zajától, de nem akarnak lemondani a kényelemről és az ellátottságról. A környék ellátottsága kiváló, és a közlekedési lehetőségek is kiválóak, így akár autóval, akár tömegközlekedéssel is könnyen elérhető az ingatlan. A Pest vármegyei Kerepes egy felkapott környék, ahol a zöld övezet és a városi életérzés találkozik. Az ingatlan fűtése megújuló, így nem csak a kényelmet szolgálja, de a környezetvédelem is fontos szerepet kap. A klíma pedig a nyári hőségekben is kellemes hőmérsékletet biztosít. Ha szeretnél egy tágas, modern és kertvárosi lakást, akkor ne habozz! Ez az ingatlan ideális választás lehet számodra. Ha kérdéseid vannak az ingatlannal kapcsolatban, ne habozz felvenni velünk a kapcsolatot. Ügyfeleink bizalmára építünk!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Geotermikus
Építés éve:
2023
Terasz:
40 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Molnár Norbert Otthon Centrum - IX. kerület - Soroksári út Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Molnár Norbert Otthon Centrum - IX. kerület - Soroksári út Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY