Eladó ház Kerepes 110 nm
Eladó ház Kerepes 110 nm
Eladó ház Kerepes 110 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 8119091
Referenciaszám: HZ051067
Frissítve: 1 hónapja

Kerepes eladó családi ház 4 szobás: 79,9 millió Ft

79,9 millió Ft
726 364 Ft/m²
110 m²
Alapterület
480 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Fedezze fel Kerepest és találja meg álmai otthonát nálunk! Kerepes egy dinamikusan fejlődő település, ahol a természet közelsége és a modern városi infrastruktúra harmonikus egyensúlyban van. Az otthona közelében található óvodák és iskolák biztosítják a családi élet kényelmét, míg a közeli zöld területek kiváló kikapcsolódási lehetőségeket nyújtanak minden korosztálynak. A kiváló közlekedés és a teljes körű városi szolgáltatások teszik ezt a helyet ideális választássá mindazok számára, akik nyugodt, de jól kapcsolódó környéken szeretnének élni.  Az otthona 3 hónapon belül birtokba vehető, és az elismert kivitelezői csapat által felhasznált minőségi anyagok biztosítják az új építésű ingatlan hosszú távú értékállóságát. Nemcsak egy elegáns és kényelmes otthonra tesz szert, hanem egy, 1 millió forint értékű ajándék konyhabútort is kaphat, amellyel egy igazán stílusos és funkcionális konyhát alakíthat ki. Igény szerint elektromos autó töltő állomást is installálhatunk, hogy az elektormobilitás iránt elkötelezett vásárlók is megtalálják számításaikat. Eladásra kínálunk egy 2024-ben, épült, napfényes, 4 szobás téglaépítésű családi házat Kerepesen. Az ingatlan kiváló hőszigeteléssel (30-as tégla, 15 cm vastag hőszigetelés), minőségi nyílászárókkal és modern hőszivattyús fűtési valamint klímaberendezéssel rendelkezik, garantálva a kellemes beltéri hőmérsékletet minden évszakban. A házat egy csendes, biztonságos környezetben találja, ahol a bevásárlási lehetőségek (LIDL, ALDI, AUCHAN) biztosítja és könnyen elérhetőek. A közlekedés is kiváló, a HÉV megálló csupán pár perc sétára van, így Budapest is gyorsan és egyszerűen megközelíthető.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2024
Erkély:
8,5 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Németh Éva Judit Duna House - Bécsi út Az iroda összes hirdetése
+36 30 388 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Németh Éva Judit Duna House - Bécsi út Az iroda összes hirdetése
+36 30 388 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY