Eladó ház Kemecse 140 nm
Eladó ház Kemecse 140 nm
Eladó ház Kemecse 140 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8137776
Referenciaszám: 180800917
Frissítve: ma

Kemecse eladó családi ház 5 szobás: 35 millió Ft

35 millió Ft
250 000 Ft/m²
140 m²
Alapterület
1719 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Tágas Családi Ház Kemecsén - Ideális Nagycsaládosoknak! Keres családjának egy tágas, barátságos otthont? Most megtalálhatja! Eladásra kínálunk egy 140 nm-es vályog családi házat Kemecsén, a Kriston közben.     Az ingatlan főbb jellemzői:  - Tágas tér: 140 nm-es lakótér vályog falazattal, mely természetes hőszigetelést biztosít.  - Otthonos hangulat: 5 szoba, minden helyiségben cserépkályha, amely melegséget és kellemes atmoszférát biztosít.  - Összkomfortos: Minden szükséges közművel ellátva.  - Modern kényelem: Műanyag nyílászárók, amelyek energiahatékonyságot és kényelmet nyújtanak.  - Per- és tehermentes: Az ingatlan jogilag tiszta, azonnal költözhető.  - Falusi CSOK: Alkalmas a családi otthonteremtési kedvezmény igénybevételére.  - Kert és mellékhelyiségek: A házhoz több melléképület és egy nagy kert is tartozik, tökéletes helyszínt biztosítva a családi összejövetelekhez és a gyerekek játékához.     Miért ideális nagycsaládosoknak? Ez a ház tökéletes választás nagycsaládosoknak, akik tágas és kényelmes otthont keresnek. Az ingatlanhoz tartozó telek akár tovább is osztható, így bővítési lehetőségeket is kínál.     Pénzügyi lehetőségek: Kedvező feltételekkel elérhető jelzáloghitel bankfiókban, egyedi konstrukciókkal. Teljes körű, ingyenes hitelügyintézéssel segítjük Önt!     Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget! Tekintse meg személyesen, és találjuk meg együtt a családja új otthonát Kemecsén! Keressen bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1980
Terasz:
9 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortoskocsibeállókamrateraszvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Petró Anita Elements Group Az iroda összes hirdetése
+36 20 331 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Petró Anita Elements Group Az iroda összes hirdetése
+36 20 331 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY