Eladó ház Kehidakustány 289 nm
Eladó ház Kehidakustány 289 nm
Eladó ház Kehidakustány 289 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8133992
Frissítve: 1 hónapja

Kehidakustány eladó családi ház 8 szobás: 114,9 millió Ft

114,9 millió Ft
397 578 Ft/m²
289 m²
Alapterület
2521 m²
Telek
8 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 375 699 Ft
Második évtől
485 548 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A Balatontól 21 km-re családi ház eladó! Családi ház, többgenerációs ház, nyaraló, apartmanház vállalkozóknak, hiszen mindegyik kategóriának megfelel. Ön dönti el, mit szeretne belőle kihozni. A családi ház az 1960-70-es évek között épült, tégla falazattal, és a 2000-es évek elején elkészült bővítéssel jelenleg 289 m2 hasznos alapterülettel rendelkezik. A telek 2521 m2, mely parkos, virágos, erdős résszel tarkított. A földszinten van kialakítva a tulajdonosok/házigazdák privát lakótere, a tetőtérben (3 szoba), és az épület udvarról megközelíthető folytatásában vannak az apartmanok (2 apartman). Minden szobában klíma van. A főépület gáz-cirkó, - és padlófűtéses, az apartmanok klímával fűthetőek. A bővítés során készült el az eredeti épület előtti étterem és társalgó rész, valamint az ehhez kapcsolódó fedett terasz kényelmes kerti bútorokkal, kiülővel. A hátsó kert gyönyörű pázsittal, és árnyat adó erdőrésszel nyújt teljes kikapcsolódást az itt lakóknak/vendégeknek. Az udvarra elektromos kapun át jutunk be, és a gépkocsiknak is külön parkoló rész lett kialakítva. A locsolást hagyományos ásott kút biztosítja. Minden adott a teljes értékű élethez, kikapcsolódáshoz. Kehidakustány Zala vármegye északi, a Zala folyó Észak-déli völgyében lévő csodás környezettel és klímával rendelkező közel 1200 fős község. Egyik -a hazai és külföldi vendégek számára is legismertebb- nevezetessége a Gyógy,-és Élményfürdő, melynek szabadtéri és fedett medencéi 36-42 celsius fok közötti gyógyvízzel rendelkeznek. A környék sok szabadidős tevékenységet nyújt: horgászat, vadászat, lovaglás, múzeumlátogatás. A település leggyorsabban autóval érhető el, de rendszeres buszjárattal is megközelíthető. Héviz 14 km; Héviz-Balaton repülőtér (Sármellék): 22 km; Keszthely 21 km; Zalakaros 33 km; Zalaegerszeg 31 km; Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a páratlan környezeti adottságokkal, és sokrétű hasznosítási lehetőséggel rendelkező ingatlan, várom hívását a megadott telefonszámon.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
villanygázvízcsatornaipari áramösszkomfortoskocsibeállóklímaredőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 30 525 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 30 525 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY