Eladó ház Kecskemét 110 nm
Eladó ház Kecskemét 110 nm
Eladó ház Kecskemét 110 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 8157228
Referenciaszám: M280764-4677274
Frissítve: ma

Kecskemét eladó családi ház 3+1 fél szobás: 38,9 millió Ft

38,9 millió Ft
353 636 Ft/m²
110 m²
Alapterület
696 m²
Telek
3+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 127 195 Ft
Második évtől
164 385 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kecskemét Rendőrfalu részén 110 m2 hasznos alapterületű kétgenerációs családi ház 696 m2 nagyságú telken eladó. Az 1970-ben épült lakóház a városrész egyik csendes utcájában, rendezett családi házak és ipari területek szomszédságában található. Az ingatlan kétrendbeli: az első részhez egy 15 m2 nagyságú félig fedett, tágas teraszon keresztül juthatunk, ahol egy előszoba, egy nappali, egy szoba, egy fürdőszoba-WC-helyiség, egy konyha és egy étkező kapott helyet. A ház másik része közvetlen az elsőhöz kapcsolódik: 2 szobával, konyhával, étkezővel és fürdőszoba-WC helyiséggel. A ház vegyes falazatú, a tetőszerkezet fa, 15+5 cm hőszigeteléssel ellátott, héjazata beton cserepezést kapott. A ház néhány éve felújításon esett át: tető javítása, festés, külső-belső nyílászárók, melyeken redőnyöket és szúnyoghálókat helyeztek el. A bejárat 12 ponton záródó biztonsági zárral ellátott, a belső ajtók jó minőségű fa szerkezetűek. A ház közműves: a villany-, a gáz-, a vezetékes víz-ellátás telken belül rendelkezésre állnak. Az otthon melegét és a melegvíz ellátását a földszinten kombi gáz-cirko kazán biztosítja radiátoros hőleadással, amit hűtő-fűtő klíma segít. Az udvar gondozott, minden oldalról körbekerített. Az ingatlan könnyen megközelíthető. A családi ház elhelyezkedése kiváló: a közelben pár száz méteren belül élelmiszerbolt, iskola, óvoda, posta, kormányhivatal, bank, gyógyszertár, egészségügyi intézmény, illetve több multi áruház megtalálható. A vásárlás finanszírozásában az OTP kedvezőbb kamatozású hitelkonstrukcióival és CSOK Plusz támogatott hitel lehetőségével tudunk segíteni. Az adásvételi szerződés lebonyolításához korrekt ügyvédi közreműködést tudunk ajánlani. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, hívjon bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
C
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kámány Gyöngyike Erzsébet OTP Ingatlanpont Kft Kecskemét Az iroda összes hirdetése
+36 30 219 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kámány Gyöngyike Erzsébet OTP Ingatlanpont Kft Kecskemét Az iroda összes hirdetése
+36 30 219 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY