Eladó ház Kecskemét, Kadafalva 92 nm
Eladó ház Kecskemét, Kadafalva 92 nm
Eladó ház Kecskemét, Kadafalva 92 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8158773
Referenciaszám: M281513
Frissítve: 1 napja

Kecskemét eladó családi ház 2+1 fél szobás: 44,9 millió Ft

44,9 millió Ft
547 561 Ft/m²
92 m²
Alapterület
1235 m²
Telek
2+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Bács-Kiskun vármegye, Kecskemét-Kadafalván 92 m2 alapterületű családi ház 1235 m2-es telken eladó! Az ingatlanban 2 szoba, 1 félszoba, előszoba, közlekedő, konyha, kamra, fürdőszoba és külön Wc, és egy beépített terasz található. Ezen kívül rendelkezik melléképülettel, két autó parkolására alkalmas garázzsal, rendezett kerttel. Az épület 1976-os építésű, beton alappal rendelkezik, tégla falazatú. Az otthon melegét vegyes tüzelésű és gázkazán is biztosítja. Az ingatlan felújítandó állapotban van. Buszmegálló, élelmiszerbolt, bevásárlóközpont, óvoda, gyógyszertár a közelben megtalálható. Jó szomszédi környezetben található, csendes, nyugodt környéken. Teljes körű és díjmentes CSOK Plusz, Lakáshitel, Babaváró kölcsön és egyéb banki termékek ügyintézésével állunk rendelkezésére sorban állás nélkül! Az adásvételi szerződéshez megbízható ügyvédi hátteret biztosítunk. Megtekintésért kérem hívjon bizalommal! Eladó ingatlana van? Szívesen segítek az értékesítésben!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1976
Terasz:
9,9 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosgarázsvilágosterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szűcs Dominik Kecskemét Petőfi Sándor utca 18-20 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 819 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szűcs Dominik Kecskemét Petőfi Sándor utca 18-20 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 819 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY