Eladó ház Kecskemét, Belsőnyír 115 nm
Eladó ház Kecskemét, Belsőnyír 115 nm
Eladó ház Kecskemét, Belsőnyír 115 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 8160041
Referenciaszám: H487111
Frissítve: 1 napja

Kecskemét eladó családi ház 4 szobás: 48,9 millió Ft

48,9 millió Ft
425 217 Ft/m²
115 m²
Alapterület
6000 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ha Kecskeméten keresel egy MODERN, TELJESEN FELÚJÍTOTT ingatlant, akkor ezt a házat NE HAGYD KI! Az eladó ingatlan a Ladánybenei úton található, amely amellett, hogy egy nyugodt környék, gyorsan elérhető minden szükséges szolgáltatás. A ház MŰSZAKILAG IS TÖKÉLETES: **3 RÉTEGŰ, PVC NYÍLÁSZÁRÓK** biztosítják a KIVÁLÓ HŐSZIGETELÉST, így a téli hideg és nyári meleg kint marad. A korszerű **KONDENZÁCIÓS GÁZKAZÁN és PADLÓFŰTÉS** gondoskodik a költséghatékony és kellemes melegről. Az elektromos, víz- és szennyvízrendszert is ÚJRA CSERÉLTÉK, így ezek miatt sem kell aggódnod a következő években. A ház igazán IMPOZÁNS. Hatalmas (32m2) galériás nappali és 3db különálló hálószoba biztosítja a komfortot egy egész család számára. Az ingatlanhoz tartozik még két VADONATÚJ FÜRDŐSZOBA is, így a reggeleken sem kell sorban állni. A KÉNYELEM és KAPCSOLATTEREMTÉS szempontjából is tökéletes helyen van a ház: aszfaltos úton könnyen elérhető, a buszmegálló pedig mindössze 10 MÉTERRE található. Ráadásul az M5-ös autópálya és a Tesco is csupán 5 KILOMÉTERRE vannak, így minden bevásárlás és utazás gyorsan intézhető. A házhoz tartozó HATALMAS, 6000 M2 TERÜLET tele van lehetőségekkel: a telek fele AKÁCERDŐ, amely friss levegőt és nyugodt környezetet biztosít. Továbbá, 10-20 éves GYÜMÖLCSFÁK gondoskodnak arról, hogy mindig legyen friss, saját termesztésű gyümölcs az asztalodon. Ez a ház KIVÁLÓ LEHETŐSÉG azok számára, akik modern és megbízható otthonba szeretnének költözni, ahol minden fontos dolog a közelben található. Ne maradj le róla, jöjjön el, és költözzön be álmai otthonába Kecskeméten!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1992
Terasz:
8 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Sándor Otthon Centrum - Kecskemét - Kisfaludy utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Sándor Otthon Centrum - Kecskemét - Kisfaludy utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY