Eladó ház Karcag 722 nm
Eladó ház Karcag 722 nm
Eladó ház Karcag 722 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8117482
Referenciaszám: HZ040573
Frissítve: 3 napja

Karcag eladó családi ház 6 szobás: 170 millió Ft

170 millió Ft
235 457 Ft/m²
722 m²
Alapterület
931 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 555 864 Ft
Második évtől
718 391 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Jász-Nagykun-Szolnok vármegyében, Karcag központjában, fő út mellett, frekventált helyen, saját parkolóval rendelkező, 931 nm-es, összközműves telken található, 2000-ben épült, belső kétszintes, utcafronttal rendelkező, 722 nm-es hasznos alapterületű üzlethelyiség. TEHERMENTES, AZONNAL BIRTOKBA VEHETŐ!931 nm-es portára a felépítmény 2000-ben épült, beton alapra, tégla szerkezettel, beton födémmel. A ház utcafrontra és a jobb oldali telekhatárra épült, a bal oldali telekhatártól 6 méterre. A felépítmény jó állapotú, folyamatosan karbantartott. Az épület előtti saját parkolóban, több autó számára megoldott a parkolás. A biztonságról mozgás érzékelős riasztó rendszer gondoskodik. A fűtés gáz cirkóval megoldott, alternatívát a vegyes tüzelésű kazán at. A hő-leadok lapradiátorok, a földszinten padlófűtés üzemel, a fürdőkben törölköző szárítós radiátor növeli a komfortérzetet. A használati meleg-víz ellátásról villanybojler gondoskodik. Az ablakok hőszigetelő üvegezésű műanyag szerkezetek, redőnnyel és részben szúnyoghálóval szerelve. Az ingatlanban a villamos hálózat 3 x 32 Amper.A földszinten kialakított helységek:- Üzlethelyiség, tárgyaló, kazánház, iroda, előszoba, fürdőszoba + WC, konyha, öltöző, közlekedő, tároló, raktár, és garázs. Az emeleten kialakított helységek:Az üzlethelyiség felett található: 1 szoba + 4 félszoba, fürdőszoba + WC, nappali, konyha+ étkező kamra és közlekedő. A raktár feletti részen kialakításra került: konyha, tároló és mellékhelyiség Az elhelyezkedése és kialakítása miatt bármilyen vállalkozási tevékenységre alkalmas!Tehermentes!Tekintse meg és tegyen rá ajánlatot!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2000
Erkély:
25 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlanvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Molnár Zoltán Duna House - Pestlőrinc Az iroda összes hirdetése
+36 20 334 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Molnár Zoltán Duna House - Pestlőrinc Az iroda összes hirdetése
+36 20 334 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY