Eladó ház Karád 130 nm
Eladó ház Karád 130 nm
Eladó ház Karád 130 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7778477
Referenciaszám: H469457
Frissítve: 3 napja

Karád eladó családi ház 5 szobás: 32,9 millió Ft

32,9 millió Ft
253 077 Ft/m²
130 m²
Alapterület
2456 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 107 576 Ft
Második évtől
139 030 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Jó állapotú, 5 szobás, 2 szintes családi ház eladó Karádon! Eladó a képeken is látható, jó állapotú családi ház Karád csendes, forgalomtól mentes utcájában. Az ingatlan alapterülete összesen 130 m2, mely a következőképpen oszlik fel: - Földszint: konyha-étkező, nappali, előszoba, fürdőszoba, wc, szoba - Emelet: közlekedő, fürdőszoba, három szoba, wc Az ingatlan jellemzői: - beton alapra épült téglából, a tető héjazata cserép - 5 szoba, 2 konyha, 2 fürdőszoba - minden közmű be van kötve: víz, villany, gáz, csatorna - régebbi típusú, hőszigetelt fa nyílászárók -Az otthon melegéről gáz-cirkó, cserépkályha és egy vegyes tüzelésű kazán gondoskodik. Infrastruktúra: - a ház aszfaltos úton elérhető - csendes, nyugodt - a faluközpont távolsága kb. 500 m Fontos tudnivalók: - az ingatlan a tulajdoni lapon lakóházként van feltüntetve - per- teher- és igénymentes tulajdoni viszonyok - jelenleg is lakott az ingatlan - birtokbaadás: megegyezés szerint, maximum 3 hónapon belül Elhelyezkedésének köszönhetően minden létfontosságú intézmény a közelben található: orvosi rendelő, boltok, önkormányzat, iskola, óvoda, buszmegálló, stb. Karád Somogy megye északi részén, a Balatontól 16 kmre található. Az ingatlan per- és tehermentes, tulajdoni viszonyai rendezettek. Irodánk teljes körű, ingyenes szolgáltatást nyújt kereső ügyfeleinknek. Szakszerű tanácsadással, hitel ügyintézéssel, energetikai tanúsítvány elkészítésével és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget! További információért keressen bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1993
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Halasi Anna Otthon Centrum - Balatonmáriafürdő Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Halasi Anna Otthon Centrum - Balatonmáriafürdő Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY