Eladó ház Kaposvár 65 nm
Eladó ház Kaposvár 65 nm
Eladó ház Kaposvár 65 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 8012200
Referenciaszám: M271422
Frissítve: 27 napja

Kaposvár eladó családi ház 3 szobás: 25,49 millió Ft

25,49 millió Ft
392 154 Ft/m²
65 m²
Alapterület
624 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 83 347 Ft
Második évtől
107 716 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Egy új lehetőség várja Önt Kaposvár-Toponár egyik kedveltebb városrészében. Kaposvár varázslatos Toponár városrészében, egy igazi otthont kínáló, 65 négyzetméteres ingatlant talál. Ez az otthon a vegyes falazatának és a gáz-konvektor fűtésnek köszönhetően rendkívül barátságos ingatlan. Az alacsony rezsi költség további előnyt jelent, lehetővé téve Önnek, hogy igazán otthonosan érezze magát. A nyári konyha pedig ideális helyszínt biztosít a baráti összejövetelekhez. A lakás két hálószobát és egy tágas nappalit kínál, amelyek mindegyike kényelmet biztosít. A laminált padló modern megjelenést kölcsönöz az ingatlannak, míg a tető három éve lett felújítva. Az udvar 621 négyzetméteres és ideális teret nyújt a kikapcsolódásra és a pihenésre. A műanyag nyílászárók redőnnyel és szúnyoghálóval vannak felszerelve, így Ön minden kényelmet megkap, hogy élvezhesse a friss levegőt anélkül, hogy zavaró tényezőkkel kellene számolnia. A felújított villanyhálózat pedig garantálja az elégedettséget és a biztonságot. Az ingatlan kiváló elhelyezkedésű, közel a Deseda-tóhoz és a kempinghez, így nemcsak tökéletes otthon lehet, hanem kiváló befektetési lehetőséget is kínálhat. Fedezze fel ezt a különleges lehetőséget még ma, és tegyen egy lépést az igazi otthona felé!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1950
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosvilágos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dekkert Dániel Ráksi Fő utca 18 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 975 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dekkert Dániel Ráksi Fő utca 18 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 975 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY