Eladó ház Kaposmérő, Dózsa György utca 130 nm
Eladó ház Kaposmérő, Dózsa György utca 130 nm
Eladó ház Kaposmérő, Dózsa György utca 130 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7830518
Referenciaszám: 2834
Frissítve: 3 napja

Kaposmérő eladó családi ház 3+1 fél szobás: 49,7 millió Ft

49,7 millió Ft
382 308 Ft/m²
130 m²
Alapterület
1271 m²
Telek
3+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 162 509 Ft
Második évtől
210 024 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kaposvártól pár percre, Kaposmérő egyik csendes utcájában, a Dózsa György utcában kínálunk megvételre egy igazán jó állapotú, szépen karbantartott családi házat. Alapterülete 130 m2, ahol kialakítottak három nagyobb és egy kisebb szobát, két fürdőt, két konyhát, étkezőt, kamrát és az előteret. Plusz hátul a kívülről nyíló kazánházat WC-vel, mosdóval. A ház elosztása praktikus, elöl az előtérből nyílik három szoba, az egyik fürdő káddal, zuhanyzóval, elkülönített WC-vel, és a nagyobb konyha. A konyha mögött helyezkedik el az étkező, majd tovább a negyedik szoba, végül a másik konyha és a zuhanyzós fürdő. Az első, szélesebb rész és a hátsó, keskenyebb rész ölelésében jól kihasználható fedett terasz található. A háznak két bejárata van, egyik elöl az előtérbe vezet, a másik a teraszon keresztül az étkezőbe. A hátsó szoba saját konyhával és fürdővel akár külön kis garzonként is használható a fiatalabb vagy éppen az idősebb generáció számára. Fűteni kétféle módon lehet: kombi gázkazánnal vagy vegyes tüzelésű kazánnal, a meleget lapradiátorok adják. A külső nyílászárók zöme hőszigetelt, műanyag keretes, redőnyös. Az épület folytatásában garázs és tárolók sorakoznak. A telek teljesen egyenes, 1271 m2-es, szépen gondozott. Hátul konyhakert és gyümölcsfák, elöl virágok teszik változatossá.

Tulajdonságok

Típus:
Állapot:
Fűtés:
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Förgeteg Melitta Ház Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 30 928 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Förgeteg Melitta Ház Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 30 928 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY