Eladó ház Kápolnásnyék, Pettend, Árpád Fejedelem utca 144 nm
Eladó ház Kápolnásnyék, Pettend, Árpád Fejedelem utca 144 nm
Eladó ház Kápolnásnyék, Pettend, Árpád Fejedelem utca 144 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 7663206
Referenciaszám: H464245
Frissítve: 3 napja

Kápolnásnyék eladó családi ház 5 szobás: 52,5 millió Ft

52,5 millió Ft
364 583 Ft/m²
144 m²
Alapterület
1293 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 171 664 Ft
Második évtől
221 856 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kápolnásnyék kertváros részén, Pettenden kétgenerációs, 5 szobás, 144 m2-es tégla építésű családi ház ,1293 m2-s telekkel eladó. Nagy a család,vagy összeköltöznének, de mégis külön, akkor itt a megoldás. Az épület két külön bejáratú lakrészre van osztva. Az első fele 74 m2-es, a földszinten helyezkedik el, két nagy szoba, konyha, fürdőszoba+WC, közlekedő, kazánház. A másik fele 70 m2-es, földszinten helyezkedik el a kis konyha, tusoló+WC, nappali,és a tetőtérben van két szoba. Amennyiben egy nagy család szeretné birtokba venni, könnyedén egybe nyitható, mert eredetileg is úgy volt. Az ingatlan összközműves, jelenleg a vízhez van két mérő óra. Fűtése központi fűtés, van egy gázkazán és egy vegyes tüzelésű kazán. A második lakrészben, egyedi fa tüzeléses fűtés működik. A ház első fele 10 éve esett át egy nagyobb felújításon, új nyílászárókat kapott. A másik lakrész felújítása, és a külső szigetelés már az új tulajdonosra vár. A épület mögött jelenleg füves a terület, itt akár egy kis játszótér, medence és veteményes is kialakítható. Vasútállomás 5 perc sétával, a 7-es főút pedig autóval egy perc alatt elérhető. Székesfehérvár 25 km-re, Budapest 30 km-re és a Velencei-tó pedig 6 km-re található. Ha az ingatlan felkeltette érdeklődését, jöjjön és nézzük meg együtt! Ha bármi kérdése van az ingatlannal kapcsolatban vagy az ön ingatlanát el kell adni a vásárláshoz, hívjon bizalommal. Amennyiben hitelre van szüksége, az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel áll rendelkezésére. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1975
Terasz:
6 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dusnoki Éva Otthon Centrum - Székesfehérvár - Kossuth u. Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dusnoki Éva Otthon Centrum - Székesfehérvár - Kossuth u. Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY