Eladó ház Kállósemjén 110 nm
Eladó ház Kállósemjén 110 nm
Eladó ház Kállósemjén 110 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8150964
Referenciaszám: 318600
Frissítve: 16 napja

Kállósemjén eladó családi ház 4 szobás: 30,99 millió Ft

30,99 millió Ft
281 727 Ft/m²
110 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 101 331 Ft
Második évtől
130 959 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Családi Ház Kállósemjénben Kállósemjén -Pèterhalom csendes, zöldövezeti részén eladásra kínálunk egy 110 m²-es, tágas és világos, szintes családi házat. A ház 3296 m²-es telken helyezkedik el, mely kiváló lehetőséget nyújt kertészkedésre és szabadtéri tevékenységekre. Az ingatlan 2003-ben épült, tégla falazattal, 5 cm-es szigeteléssel, cserépfedéssel, műanyag nyílászárókkal rendelkezik. A fűtésről gáz-cirkó rendszer gondoskodik, így télen is meleg és otthonos a belső tér. A nappali, étkező és konyha egy légtérben található, ami ideális helyszín családi és baráti összejövetelekhez. A házban összesen 4 szoba található, valamint egy fürdőszoba és külön WC biztosítja a kényelmet. A szobák parkettával, a többi helyiség járólapokkal burkolt. A kertben egy medencének kialakítható rész is megtalálható, ami tökéletes lehetőséget kínál a nyári napok felfrissülésére. A kert rendezett, gondozott, ahol a gyerekek biztonságosan játszhatnak. Ha Ön egy nyugodt, természetközeli helyen szeretne élni, ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget Kállósemjénben! További információért és megtekintésért keressen bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2003
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vass Ágnes BaRó Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 30 675 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vass Ágnes BaRó Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 30 675 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY