Eladó ház Kajászó 80 nm
Eladó ház Kajászó 80 nm
Eladó ház Kajászó 80 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 8141307
Feltöltve: 1 hónapja

Kajászó eladó családi ház 2+2 fél szobás: 64,5 millió Ft

64,5 millió Ft
806 250 Ft/m²
80 m²
Alapterület
1129 m²
Telek
2+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 210 901 Ft
Második évtől
272 566 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálok akár több generáció együttélésére alkalmas ingatlant. CSOK, piaci hitel igényelhető. Fejér megyében, a Váli völgyben tulajdonostól eladó egy családi ház, egy kis ház és garázs 1129 nm2 telken. Panorámás kilátással. Az ingatlan per-, és tehermentes. Azonnal költözhető.

 A bruttó 110 nm2 (nettó 78 nm2) lakóházban a földszinten étkezős konyha, nappali, egy szoba, kádas fürdőszoba, külön WC, tároló/kamra. Az emeleten 2 szoba erkéllyel, zuhanyzós fürdőszoba WC-vel és egy tároló (kis gardróbbá alakítható) található. Víz, gáz, áram, (3 fázisú is), csatorna van. Az emeletről lehet felmenni a padlástérbe. A telken lévő kisebb, 45 nm2-es házban (jelenleg nincs lakóépületnek nyilvánítva) egy konyha, kamra, szoba, veranda és a konyha alatt lévő pince található, amelybe az előtérből juthatunk le. A téglaépítésű garázsban egymás mellett egy autó és egyéb jármű(motor, quad, stb.) tud kényelmesen parkolni. 

Budapesttől 30km távolságra van, melyet 4 kilométeren belül az M7 autópályán vagy az 5,6 kilométerre lévő vonatállomásról érhetünk el.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaduplakomfortoskocsibeállógarázskertkertkapcsolatoscsendesvilágospanorámaétkezőkamraerkélymelléképületvízórásredőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 20 289 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 20 289 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY