Eladó ház Jobbágyi 50 nm
Eladó ház Jobbágyi 50 nm
Eladó ház Jobbágyi 50 nm
+2 fotó
Hirdetéskód: 7947843
Referenciaszám: 702600266
Frissítve: 2 napja

Jobbágyi eladó családi ház 2 szobás: 10,5 millió Ft

10,5 millió Ft
210 000 Ft/m²
50 m²
Alapterület
1332 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 34 333 Ft
Második évtől
44 371 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó parasztház Jobbágyi! Eladásra kínálom a Gyémánt ingatlaniroda portfóliójából Nógrád vármegyében, Jobbágyi településen lévő ~ 50 nm-es parasztházat. Az igatlan 1332 nm-es telken helyezkedik el, vályogból épült, melyben 2 szoba és konyha lett kialakítva. Közművek: villany. Víz telken belül. Gáz nincs bevezetve, csatorna telken belül. Fürdőszoba nincs kialakítva, de megoldható.  Fűtése elektromos hőtárolós kályha, de kandallóval, kályhával is lehetséges. Nyílászárók műanyagból vannak.  A telken melléképületek találhatók. Jobbágyi Nógrád vármegyében, a Mátra alján, a Nagy-Hársas hegy lábánál fekszik. A település, kedvező infrastruktúrával rendelkezik, biztosított a háziorvosi, védőnői, postaszolgálati, illetve bölcsődei, óvodai és iskolai ellátás, üzletek, dohánybolt. Földrajzi elhelyezkedését tekintve, igazán optimális a település, autóval 15 perc alatt elérhető az M3 autópálya, autóbusszal és vonattal is egyaránt könnyen megközelíthető. Vasútállomás 15-20 perc, autóbuszmegálló ~10 perc. Érdeklődés és megtekintés céljából történő időpont egyeztetés érdekében kérem keressen a megadott telefonszámon!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Elektromos
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornakocsibeálló

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Répás Ágnes Gyémánt Ingatlaniroda Salgótarján Az iroda összes hirdetése
+36 70 948 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Répás Ágnes Gyémánt Ingatlaniroda Salgótarján Az iroda összes hirdetése
+36 70 948 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY