Eladó ház Jászfényszaru 70 nm
Eladó ház Jászfényszaru 70 nm
Eladó ház Jászfényszaru 70 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 8167768
Referenciaszám: 5243_821
Feltöltve: 3 napja

Jászfényszaru eladó családi ház 2+1 fél szobás: 8,5 millió Ft

8,5 millió Ft
121 429 Ft/m²
70 m²
Alapterület
573 m²
Telek
2+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Elhelyezkedése: Belterület Tájolása: Déli tájolású Állapota: Használt - felújítandó Komfort besorolása: Fél komfortos Építési éve: 1960 Alapterülete: 70 m2 Telekterülete: 573 m2 Szobák száma: 2 + 1 szoba Közművek: Víz, Villany Vízellátás: Vezetékes víz Melegvíz-ellátás: Villanybojler Áramellátás: 230V Fűtés módja: Fa Homlokzat állapot: Felújítandó Építési mód: Tégla Tető formája: Magas Tető anyaga: Cserép Parkolási lehetőség: Utcán, Telken Kilátás: Utcafronti kilátás, Udvari kilátás Napelem: Nincs Jellemzői: Alacsony rezsi, Csendes környék, Egyedi vízóra Energetikai besorolás: Nincs adat Közelben: Iskola, Óvoda, Autóbuszállomás, Orvosi rendelő, Bolt Rezsi költség(Ft): 30000 Ki szeretne olcsón házat? Igaz ami igaz, teljes mértékben felújítandó. De azt mindenki a saját igény és elképzelése szerint tudja megcsinálni. Ha sürgősen és olcsón kell ház, kis ráfordítással hamar lakhatóvá lehet tenni. A házba a villany és a víz be van kötve. Van 2 és fél szoba, konyha, fürdőszoba. A házhoz tartozik egy szép kis kert. Az ingatlan csendes, nyugodt környéken van, nem messze a városközponttól. Jászfényszarun munkalehetőség bőven akad és az önkormányzatnak külön vannak családtámogatási, letelepedési, otthonteremtési támogatásai. Ezeknek érdemes utánanézni. Ha érdekelne az ingatlan hívj bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Egyéb
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyfélkomfortoskertcsendesinternet

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pintér Tímea H-Kontakt Group Kft Az iroda összes hirdetése
+36 50 121 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pintér Tímea H-Kontakt Group Kft Az iroda összes hirdetése
+36 50 121 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY