Eladó ház Jászfényszaru 87 nm
Eladó ház Jászfényszaru 87 nm
Eladó ház Jászfényszaru 87 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8135336
Referenciaszám: 217500443
Frissítve: 2 napja

Jászfényszaru eladó családi ház 3 szobás: 24,9 millió Ft

24,9 millió Ft
286 207 Ft/m²
87 m²
Alapterület
1359 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 81 418 Ft
Második évtől
105 223 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Jászfényszarun, 87 négyzetméteres, 3 szobás, összközműves kockaház az egyik legkeresettebb területen ELADÓ, mindössze néhány percre a Samsung gyártól. Ideális elhelyezkedése és a friss felújítás révén ez a ház kiváló választás mindenki számára, aki kényelmes otthont keres. A ház az elmúlt időszakban több felújításon is átesett. Az újonnan kialakított fürdőszoba és a frissen festett helyiségek már csak az új tulajdonos beköltözésére vár! A fűtésről egyedileg szabályozható gázkonvektorok gondoskodnak! A ház falazata vegyes falazattal épült, vízmentes és repedésmentes falai gondoskodnak arról, hogy Ön nyugodt környezetben élhessen. A tető szerkezete is kiváló állapotban van, így nem kell aggódnia az időjárás viszontagságai miatt. Az ingatlanhoz tartozik egy dupla garázsnak épült téglából készült épület, melynek befejezése az Ön kreativitására és elképzeléseire vár. Ez az extra lehetőség még több funkcionalitást és értéket ad az ingatlanhoz. Az 1359 négyzetméteres udvar pedig rengeteg lehetőséget kínál a kertészkedésre, pihenésre vagy akár családi összejövetelekre. Itt valóban mindenki megtalálja a számítását! Ha Ön is szeretné megszerezni ezt a lenyűgöző otthont Jászfényszarun, ne habozzon tovább! Forduljon hozzánk még ma, és legyen az Öné ez a kivételes lehetőség a Samsung gyár közelében! Az ingatlan vásárlásához CSOK+ hitel igényelhető! További kérdés esetén keressen bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortoskocsibeállókamravízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Völgyi Róbert koRRektotthon.hu Az iroda összes hirdetése
+36 20 926 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Völgyi Róbert koRRektotthon.hu Az iroda összes hirdetése
+36 20 926 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY