Eladó ház Jászfényszaru 140 nm
Eladó ház Jászfényszaru 140 nm
Eladó ház Jászfényszaru 140 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7911472
Referenciaszám: H339554
Frissítve: ma

Jászfényszaru eladó családi ház 4 szobás: 55 millió Ft

55 millió Ft
392 857 Ft/m²
140 m²
Alapterület
753 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 179 838 Ft
Második évtől
232 421 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ha családodnak otthont keresel egy CSENDES, felkapott környéken, akkor ez az ingatlan tökéletes választás lehet számodra! Jászfényszaru belvárosában, a Bajcsy-Zsilinszky úton eladó egy 140 nm-es, TÉGLÁBÓL épült, 2 szintes, felújított családi ház, melyhez 753 nm-es telek tartozik. Az ingatlan 4 szobával, 1 fürdőszobával, 1 konyhával, 1 kamrával és 30 nm-es terasszal, illetve egy 5 nm-es erkéllyel rendelkezik. Az önálló garázsban két autó is elfér. A fűtésről vegyestüzelésű kazán és hűtő-fűtő klímák gondoskodnak. Az elmúlt években a következő FELÚJÍTÁSOK történtek: - 10 cm-es külső dryvit szigetelés nemesvakolattal - Új műanyag hőszigetelt nyílászárok és a bejárati ajtó - Új víz- és villanyvezeték rendszer - 3 db hűtő-fűtő klíma - Új minőségi burkolatok - Komplett fürdőszoba felújítás - Famintás lemezkerítés és garázskapu A csendes környezet és a felkapott környék ideális választás családok számára. A világos ingatlan a városközponttól pár perc sétára található, így minden fontos helyszín könnyen elérhető. A tömegközlekedési lehetőségek is kiválóak, a buszmegálló mindössze 1 perc sétára található. A környék biztonságos, ideális a gyerekek számára. A parkok, játszóterek és iskolák is könnyen elérhetőek. Ha kérdésetek van az ingatlannal kapcsolatban, keressetek bizalommal! Az ingatlan rugalmasan megtekinthető, így ne habozzatok, és vegyétek fel velünk a kapcsolatot!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
G
villanyvízcsatornafélkomfortoskocsibeállósaját parkológarázserkélyteraszpincebútorozotthőszigeteltklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Horváth Tibor Ingatlanmentor Az iroda összes hirdetése
+36 70 412 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Horváth Tibor Ingatlanmentor Az iroda összes hirdetése
+36 70 412 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY