Eladó ház Jászberény 101 nm
Eladó ház Jászberény 101 nm
Eladó ház Jászberény 101 nm
+2 fotó
Hirdetéskód: 8159145
Referenciaszám: M281084
Frissítve: 3 napja

Jászberény eladó családi ház 2+1 fél szobás: 78,8 millió Ft

78,8 millió Ft
774 828 Ft/m²
101 m²
Alapterület
399 m²
Telek
2+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 257 659 Ft
Második évtől
332 996 Ft
Kedvezményes kamat
7,74% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Jászberényben a Szatmári lakóparkban 399 m2-es telken eladó nettó 101,7 m2-es + 12,83m2 terasszal rendelkező, 30-as Porotherm P30 N+F tégla falazóelemmel épült, fafödémes, 3 szoba plusz amerikaikonyha- nappalis kertkapcsolatos Ikerházfél. Az ingatlan építés alatt áll így igény szerint még minimálisan módosítható Az ingatlan tetejét Terran betoncseréppel fedik, a 7 légkamrás Aluplast nyílászárók korszerű 3 rétegű üveggel szerelt műanyag thermo kivitelűek, gránit párkányokkal,aluminium elektromos távirányítható okos redőnnyökkel és szúnyoghálóval. A belső nyílászárók CPL dekorfóliás prémium minőségűek. A homlokzatok 15cm dryvit szigeteléssel, a padló 15cm lépésálló szigeteléssel, a födém 30 cm szórt purhab szigeteléssel lesz ellátva. A két egymás melletti lakást elválasztó falai, Wienerberger Porotherm 30 AKU Z 30 léghanggátló kézi falazóblokkból készültek, az áthallás kizárásának érdekében. A fűtésről a melegvíz ellátásáról és a hűtésről energiahatékony Bosch 11 kw-os hőszivattyú gondoskodik, uponor padlófűtésrendszer segítségével indirekt puffertartállyal. A magas minőségű műszaki tartalom szerint, választható szaniterek, Geberit falsík mögötti wc tartályok, Teka csaptelepek, legrand kapcsolók és konnektorok kerülnek beépítésre. A parkosított udvaron gyepszőnyeg kerül kialakításra, automata öntözőrendszerrel. A társasházi alapító okiratnak köszönhetően minden lakás külön helyrajzi számot kap. 2024 Szeptemberi átadás biztosított a folyamatos munka és minden szükséges anyag megvásárlása miatt. Kérésre az ingatlan teljes tervdokumentációja rendelkezésre áll. INGYENES hitel tanácsadás, CSOK Plusz ügyintézés! Amennyiben a megvásárláshoz hitelre van szükség, az OTP Bank kedvezményes konstrukcióit tudom ajánlani valamint a Babaváró hitel ügyintézését is vállalja irodánk.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
2024
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosgarázsvilágos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ádám Krisztina Jászberény Lehel Vezér tér 13 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 513 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ádám Krisztina Jászberény Lehel Vezér tér 13 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 513 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY