Eladó ház Jászberény 178 nm
Eladó ház Jászberény 178 nm
Eladó ház Jászberény 178 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8157473
Referenciaszám: M279371
Feltöltve: 10 napja

Jászberény eladó családi ház 3+1 fél szobás: 70 millió Ft

70 millió Ft
392 157 Ft/m²
178 m²
Alapterület
393 m²
Telek
3+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 203 158 Ft
Második évtől
277 251 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Jász-Nagykun-Szolnok vármegyében, Jászberényben egy 178,5 nm-es 2 szintes 1986-ban épült családi ház 393 nm-es telken! A szilikát szerkezetű ingatlanban kialakításra került, az alsó szinten konyha, nappali, fürdőszoba, WC, előszoba, folyosó, kamra egy kisebb szoba ami gardrób helyiségnek, vagy dolgozószobának is kialakítható, garázs és kazánház, a felső szinten 3 szoba, közlekedő, fürdőszoba WC-vel, és még egy titkos helyiség is kialakításra került amelyben egy tároló és egy gardrób is megtalálható! Az emeleten erkély is található! Az ingatlan riasztóval, klímával felszerelt, ipari árammal ellátott! Nyílászáró cserék történtek hőszigeteltre. A családi házhoz tartozik egy kerti tároló is amely kerti eszközök, vagy kerékpár tárolására alkalmas! Az otthon melegéről gáz és vegyes tüzelésű kazán gondoskodik! A ház teljesen rendben van egy tisztasági festés után akár azonnal költözhető! A családi ház udvara rendezett, szépen kialakított, bokrok, virágok ékesítik amelyet fúrt kútból lehet öntözni! Az ingatlan a város kedvelt kertvárosi részén található kedves, barátságos szomszédok mellett. A Jászság fővárosában bölcsődék, óvodák várják a kicsiket, általános iskolák, gimnáziumok, szakközépiskolák, Egyetem várja a tanulni vágyó fiatalokat. Számos munkahely nyújt megélhetést a családoknak. Amennyiben az ingatlan megvásárlásához hitelre van szüksége az OTP kedvező konstrukcióit tudom ajánlani! Az ingatlanra CSOK,BABAVÁRÓ hitel megfelelő személyi feltételek mellett felvehető! Hívjon bizalommal!!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Átlagos
Építés éve:
1987
Erkély:
6,6 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosgarázsvilágoserkélyterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kis Katalin Jászberény Lehel Vezér tér 13 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 332 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kis Katalin Jászberény Lehel Vezér tér 13 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 332 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY