Eladó ház Jászapáti 160 nm
Eladó ház Jászapáti 160 nm
Eladó ház Jászapáti 160 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 7865786
Referenciaszám: 42122
Frissítve: 7 napja

Jászapáti eladó családi ház 4 szobás: 25 millió Ft

25 millió Ft
156 250 Ft/m²
160 m²
Alapterület
1005 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A Jászberényi CasaNetWork Ingatlan Iroda megvételre kínál, egy 4 szobás családi házat Jászapátin. Az ingatlan jellemzői: - a családi ház egy 1005 m2 nagyságú telken helyezkedik el, a lakóterülete: 160 nm, - az udvarban található még egy három helyiségből álló gazdasági épület (tároló, műhely, garázs), - a lakóház szilikátból épült 1976-ban, beton alapra, melyet 10 cm-es üveggyapot szigeteléssel láttak el, - 2020-ban elvégzett felújítások:  -  az utcafrontra néző szobákban új műanyag nyílászárók redőnnyel, szúnyoghálóval lettek felszerelve -  tisztasági festés  - Északi tájolású, ennek köszönhetően napos, világos terek jellemzik, - rendelkezésre álló helyiségek: előtér/közlekedő, 3 db külön nyíló szoba, nappali, konyha, kamra, fürdőszoba, WC, - a családi ház fűtéséről cirkó gázkazán, illetve vegyes tüzelésű kazán gondoskodik, hőleadó egységek radiátorok, - közművek: víz, villany, gáz, csatorna ( utcában ),  - az udvart gyümölcsfák teszik zölddé, az előkertben sziklakerti évelő növények pompáznak, a locsolásban fúrt kút, és kerti csap segít. A városban kis-és nagy bevásárlási lehetőség is adott, havonta egyszer Vásárt tartanak. Hivatalos ügyek intézésére a belvárosban van lehetőség, továbbá posta, orvosi rendelő, bölcsőde, óvoda, általános iskola, középiskola is adott a tovább tanulás lehetőségére. A település Jászberénytől 20, Szolnoktól 40 km autóút. A gyárak saját céges buszjáratokkal könnyítik meg a munkába járást. Az ingatlan kiváló választás lehet több gyermeket nevelő vagy tervező családoknak, falusi CSOK felvételére alkalmas. Az ingatlan tehermentes, adás-vételt követően rövid időn belül birtokba vehető! Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését, és személyesen is megtekintené, hívjon a megadott telefonszámon! /A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek./ Irodánk teljes körű szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére: hitelügyintézés, ügyvédi szolgáltatás, ingatlan értékbecslés, energetikai tanúsítvány készítése. CasaNetWork - Ingatlanban otthon vagyunk!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1976
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ivanics Éva CasaNetWork Jászberény Az iroda összes hirdetése
+36 20 227 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ivanics Éva CasaNetWork Jászberény Az iroda összes hirdetése
+36 20 227 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY