Eladó ház Jármi 150 nm
Eladó ház Jármi 150 nm
Eladó ház Jármi 150 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 7439305
Feltöltve: 1 éve

Jármi eladó családi ház 3+2 fél szobás: 42,9 millió Ft

42,9 millió Ft
286 000 Ft/m²
150 m²
Alapterület
1600 m²
Telek
3+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 124 507 Ft
Második évtől
169 915 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Jármiban egy közel 1600 m2 telek, rajta 2 db ingatlannal, ami akár két generációnak is megfelelő lehet. Az ingatlanok tégla építésűek. A házak külön útról is megközelíthetőek. Az autópálya közelsége miatt rövid idő alatt el lehet jutni a nagyobb városokba mint Nyíregyháza, vagy akár Debrecen. Az egyik ingatlan a főutcára néz és 85 m2 területű. 2 szoba, konyha, fürdőszoba található benne, valamint 3 fedett egység amiből további helyiségeket lehet kialakítani. Az ingatlan felújítandó. Azonban kiváló lehet lakóingatlannak, de akár egy vállalkozásnak is az elhelyezkedése miatt és parkolók kialakítására is bőven van hely a ház mellett. A másik ingatlan 150m2 területű, hatalmas udvarral. Csendes kisutcára néz, minimális forgalommal, ezért kiváló kisgyermekes családoknak. A ház belül teljes mértékben felújított!!! 2 szoba, nagy nappali, tágas konyha és ebédlő, fürdőszoba, gardrób és egy kis konyhamosókonyha került kialakításra a házban. - Műanyag nyílászárók - Ablakokon és ajtókon szúnyogháló - Modern beltéri ajtók - Korszerű hideg és meleg burkolatok - Egyszer sem használt egyedileg készített konyhabútor beépített konyhagépekkel(garanciával). - Modern fürdőszoba - Új radiátorok - A ház elektromos hálózata teljes felújításon esett át A gáz bent van a telken, fűtéshez igény szerintem kialakítható. A ház külsőleg szigetelést és festést igényel. A ház további bővítésére is van lehetőség az elhelyezkedése miatt. Induló ár: 42,9 millió Ft Az ár alkuképes! Ha felkeltette az érdeklődését a telek az ingatlanokkal, akkor kérem keressen bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Egyéb
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornacsendesamerikai konyhaétkezőgardróbmosókonyhakábeltévéinternetbeépített konyhabútor

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 502 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 502 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY