Eladó ház Iváncsa 100 nm
Eladó ház Iváncsa 100 nm
Eladó ház Iváncsa 100 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 8162644
Referenciaszám: HZ022183-4681233
Frissítve: 1 napja

Iváncsa eladó családi ház 2 szobás: 44,9 millió Ft

44,9 millió Ft
449 000 Ft/m²
100 m²
Alapterület
4346 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Iváncsa központi részén, aszfaltos, teljes közművel ellátott utcában eladó ez a jó állapotú, jó fekvésű, régi típusú, vegyes falazatú ház. Falusi CSOK igénybe vehető!A 60-as években épült, közel 100 m2-es házban 2 szoba, konyha, spájz, fürdőszoba és egy folyosó található. A falak részben vályogból, a részben pedig téglából készült. Az udvarban egyéb gazdálkodásra is alkalmas épületek találhatók. Nagy családnak több gyerekkel ideális.A ház műszaki színvonala nem a mai kornak megfelelő, de minden működik benne, tehát szükség esetén hamar költözhető állapotba lehet hozni. Aztán a későbbieken is el lehet kezdeni a felújítását, vagy egyből a felújítással is lehet kezdeni. Hamar birtokba adható.A ház melegét gázkonvektor adja, a meleg vizet gáz-vízmelegítő szolgáltatja.A telek, a helyi viszonyokhoz képest átlagon felüli, 4346 négyzetméteres, gazdálkodásra, termény bevetésére kiválóan alkalmas. Ha kell, akkor konyhakert is van azok számára, akik szeretnének kertészkedni. Az udvar is még tartogat lehetőségeket. Van még hely medencének, játszótérnek, kerti kiülőnek stb. Ideális, akár kerti partiknak vagy a család kedvenceinek, akik kedvükre szaladgálhatnak majd rajta. Parkolni az udvaron vagy a ház előtt is lehetséges.Buszmegálló közvetlen a ház előtt található.Iskola, óvoda, bölcsőde, orvosi rendelő 5 perc sétára elérhető.További információért, megtekintésért várom hívását.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1968
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pálmai Tímea Duna House Székesfehérvár, Gárdony, Siófok Az iroda összes hirdetése
+36 30 386 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pálmai Tímea Duna House Székesfehérvár, Gárdony, Siófok Az iroda összes hirdetése
+36 30 386 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY