Eladó ház Iváncsa 78 nm
Eladó ház Iváncsa 78 nm
Eladó ház Iváncsa 78 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8104434
Referenciaszám: H484483
Frissítve: 1 napja

Iváncsa eladó családi ház 3 szobás: 54,9 millió Ft

54,9 millió Ft
703 846 Ft/m²
78 m²
Alapterület
694 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 179 511 Ft
Második évtől
231 998 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
IVÁNCSA KÖZPONTI, NYUGODT UTCÁJÁBAN - JÓL KARBANTARTOTT VEGYESFALAZATÚ - 694 NM TELEKKEL ELADÓ Eladó Iváncsa központi részén 78 nm alapterületű családi ház - két szoba, nappali, fürdőszoba, konyha, fedett terasz - víz, villany, csatorna és gáz bekötve, fűtés gáz konvektorokkal. meleg víz gáz bojlerrel. - tartozik az ingatlanhoz kút - gyönyörű, gondozott kert - gépkocsi beállás megoldható - az ingatlan beköltözhetősége megegyzés kérdése, lakható. - igény szerint felújításra szorul, de tökéletesen rendben tartott vegyes falazatú ( alapépület vályog) épület - a buszmegálló pár pecre található - a házban konvektoros gáz fűtés működik.de kis méretű kályha is alternatíva lehet - a saroktelek elhelyezkedéséből adódóan több gépkocsibeállást is biztosíthat átalakítás után Az ingatlan Fejér megyében Budapesttől 35-40 percre , Székesfehérvártól és Dunaújvárostól 1 órára,a Velencei tótól 30 percre található. Az M0á s és M6 os autópályákról könnyen megközelíthető. Tömegközlekedése kiváló, infrastruktúrával megfelelően ellátott. IDE MÁR CSAK KÖLTÖZNIE KELL! A hét bármely napján elérhető vagyok! NE SZALASSZA EL AZ ALKALMAT - VÁROM MEGKERESÉSÉT!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1930
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lelkes Ágnes Otthon Centrum - Százhalombatta Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lelkes Ágnes Otthon Centrum - Százhalombatta Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY