Eladó ház Isaszeg 188 nm
Eladó ház Isaszeg 188 nm
Eladó ház Isaszeg 188 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8155340
Referenciaszám: H486713
Frissítve: 1 napja

Isaszeg eladó családi ház 8 szobás: 75 millió Ft

75 millió Ft
398 936 Ft/m²
188 m²
Alapterület
790 m²
Telek
8 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 217 669 Ft
Második évtől
297 054 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Isaszeg egyik csöndes, családi házas utcájában egy 188 nm-es, két szintes téglából építésű ingatlan. Az épületben két teljesen külön lakrész (94+94 nm, illetve 4+4 szoba) található, amik tükörképei egymásnak. Az ház erősen felújítandó, de statikailag tökéletes. A két lakás vízórája külön-, az áram viszont ugyanazon az órán van. Mivel a két lakás teljesen különálló, és az áram, illetve a gáz külön órára szerelhető, ezért akár ikerházfélként is megvásárolható. A szobák elrendezése kiváló, teljesen külön nyíló helyiségekről van szó. Több generációnak is tökéletes lehet, de egy nagy családnak is kiváló lehetőség. Ugyanakkor, ha valaki befektetni szeretne, felújítás után két teljesen külön ingatlanként tudja értékesíteni vagy bérbe adni. Átalakítható, mive A környéken a közlekedés kiváló. Budapestre direkt busz (Örs Vezér tér) és vonat (Keleti Pu.) közlekedik. Vonattal 35 perc alatt megközelíthető a Keleti pályaudvar, illetve Gödöllőre is alig 7 perc a vonatút. Közelben található két- iskola, illetve óvoda. A Sziszi (Gábor Dénes) komplexumban bölcsőde (Álomvár) és óvoda, illetve általános iskola, gimnázium és technikum is működik. Ezek az oktatási egységek nem államiak, hanem alapítványi intézmények (Pünkösdi egyház a fenntartó). Továbbá két állami óvoda, és két állami iskola is működik Isaszegen, a Damjanich János Általános Iskola illetve Klapka György Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola. Tehát családosoknak is kiváló választás ez a település. Az ingatlan irányára, amennyiben valaki egyben szeretné megvásárolni: 75 millió Ft A két lakást pedig egyenként 35- illetve 40milliós áron kínáljuk. Egyéb szolgáltatások: -ingyenes hitelképesség vizsgálat -teljes bankfüggetlen hitelügyintézés -igény esetén biztosítási tanácsadás Az ingatlan rugalmasan megtekinthető! Kérem hívjon bizalommal! Nézzük meg együtt!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Vegyes tüzelésű kazán
Építés éve:
2009
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bába Katalin Otthon Centrum - VI. kerület - Ó utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bába Katalin Otthon Centrum - VI. kerület - Ó utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY