Eladó ház Isaszeg 197 nm
Eladó ház Isaszeg 197 nm
Eladó ház Isaszeg 197 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8108743
Referenciaszám: H334855
Frissítve: 1 hónapja

Isaszeg eladó családi ház 4 szobás: 108 millió Ft

108 millió Ft
548 223 Ft/m²
197 m²
Alapterület
1399 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 313 444 Ft
Második évtől
427 758 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínáljuk Isaszeg, mindenki számára ismert történelmi jelentőségű helyszínétől egy karnyújtásnyira lévő családi házat, amely tökéletesen alkalmas lehet több generáció együttélésére, mert nem csak a méretei, de a gondos kialakítása is lehetővé teszi ezt. A tulajdonosok biztonságáról kamera és riasztó rendszer gondoskodik. Telek mérete 1399 m2, amely rendkívül rendezett, helyet kapott benne egy gyümölcsös, egy üvegház, 1 db gyűrűs kút, 1 db fúrt kút, 1 db 4700 literes esővíz gyűjtő. A tökéletes kerti pihenést, kikapcsolódást biztosító részeken, kiépített locsoló rendszer dolgozik a tulajdonosok helyett. Kinti épületek (amelyek térképészeten is megtalálhatóak) nyári konyha, hobbi szerszámos kamra, sufni. Hiba lenne figyelmen kívül hagyni a pinceszint alatt kialakított, tágas borospincét. A ház utcafronti részén kialakításra került egy zárható, fedett garázs és további egy autó részére, egy nem fedett kerítésen belüli parkoló is. A folyamatos karbantartásoknak és felújításoknak hála a tető már cserélve lett, új fa gerendákra és teljes értékű betoncserepekre. Helyet kapott egy gépház is, ahol az összes gépészet átlátható, autómatikus, elérhető, mely a fűtésről és meleg vízről gondoskodik. Az új tulajdonosnak több fűtési rendszer használatából is lehetősége lesz választani, hála a vegyes tüzelésű kazánnak, meleg víztárolónak, így biztosítva a rezsi költségek megfizethető áron tartását. A több alternatívát biztosító fűtésen kívül fontos tudni, hogy a ház 5 cm teljes-körű szigetelést kapott. A ház mérete 197m2, amely alábbi helységeket foglalja magában: Földszinten előszoba, hatalmas konyha, újszerű, szép és kényelmes bútorokkal, gépekkel, dolgozó szoba, vendégszoba és fürdőszoba lett kialakítva. Az emeleten pedig helyet kapott egy nappali, két hálószoba és plusz egy fürdőszoba. A ház pincével és padlással is rendelkezik. Intor Ingatlan – Otthont biztonságban! --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Irodánk rendelkezésére áll az értékesítés első lépésétől, egészen az utolsóig. Amennyiben valamelyik ingatlanunkat jelenlegi ingatlanja értékesítése után kívánja megvásárolni, vagy egy megbízható irodával kívánna együttműködni, amely teljeskörű ügyintézést biztosít, megfizethető áron, forduljon hozzánk bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornakocsibeállógarázskertpincebútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lázár Ágnes Intor Ingatlan Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 30 543 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lázár Ágnes Intor Ingatlan Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 30 543 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY