Eladó ház Isaszeg 240 nm
Eladó ház Isaszeg 240 nm
Eladó ház Isaszeg 240 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8108732
Referenciaszám: H338962
Feltöltve: 1 hónapja

Isaszeg eladó családi ház 5 szobás: 89 millió Ft

89 millió Ft
370 833 Ft/m²
240 m²
Alapterület
5 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 258 301 Ft
Második évtől
352 505 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
VÁLLALKOZÁSSAL IS MEGVÁSÁROLHATÓ! Ha egy olyan ingatlant keresel, amely egyaránt megfelel magán és befektetési céljaidnak, akkor ne keress tovább! Ebben a hirdetésben egy igazán különleges ingatlant kínálunk eladásra, amelyet mindenképpen meg kell tekintened. Az ingatlan Pest megyében, Isaszeg városában található, a Liget tér közvetlen közelében. Ez a nagyszerű helyszín egyaránt megfelel a nyugodt és csendes életet keresőknek, valamint azoknak, akik könnyen és gyorsan el akarnak jutni a városba. Az ingatlan kiváló közlekedési lehetőségekkel rendelkezik, így autóval és tömegközlekedéssel egyaránt könnyen és gyorsan elérhető. Az ingatlan egy nagy alapterületű, 5 szobás lakóingatlan, amely 240 nm területen terül el. Az ingatlan állapota jó, így azonnal beköltözhető. Az ingatlan fűtése gázcirkóval történik. Az ingatlan környéke előnyös adottságokkal rendelkezik, így a környék biztonságos és csendes. A Liget tér közvetlen közelében található, így a parkok és zöldövezetek kedvelői is megtalálják az igényeiknek megfelelő környéket. Az ingatlan nyílászárói cserélve lettek. Jelenleg egy cég telephelye, amelyet akár az ingatlan árán felül meg lehet vásárolni és folytatni a már befutott tevékenységet. Ha bármilyen kérdésed van az ingatlannal kapcsolatban, ne habozz felvenni velünk a kapcsolatot. Ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésedre, hogy segítsen neked az ingatlan megtekintésével kapcsolatos kérdéseidben. Bízunk benne, hogy hamarosan találkozunk, és megtekintheted ezt a fantasztikus ingatlant!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
3
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornagarázs

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kollár Ábel Gergő Intor Ingatlan Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 70 635 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kollár Ábel Gergő Intor Ingatlan Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 70 635 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY