Eladó ház Hévíz 145 nm
Eladó ház Hévíz 145 nm
Eladó ház Hévíz 145 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8096412
Referenciaszám: HZ024638
Frissítve: 3 napja

Hévíz eladó családi ház 6 szobás: 120 millió Ft

120 millió Ft
827 586 Ft/m²
145 m²
Alapterület
714 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 392 375 Ft
Második évtől
507 100 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
4 apartmanos jelenleg is teltházas vendégház Hévíz csendes negyedében, minden felszereléssel és berendezéssel eladó! Kezdjen új életet itt, akár 2 budapesti panel árából!Hévíz a Dunántúl pezsgő életet élő, minden évszakban élvezhető, éttermekkel, kávézókkal, butikokkal, külföldi turistákkal teli csodaszép városkája, amelynek az egyre nagyobb szerepet játszó egészségturizmusa miatt mindig tervezhető jövője van! Ráadásul a város fejlesztésére a közeljövőben 17 milliárd (!) forintot fordítanak, ez garancia a töretlen fejlődésre! Nyári időszakban sokan a Balaton közelsége miatt is a települést választják, ráadásul innen számos kirándulóhely, természeti csoda és látványosság elérhető, bebarangolható!Itt kínálom ezt a profin, vendégbarát módon kialakított apartmanházat, amely a szállásfoglaló oldalakon dokumentáltak szerint is maximális eredményességgel és hatékonysággal üzemel. Ráadásul itt már minden engedély, dokumentáció, minősítés és regisztráció rendben megtörtént, a vendégek visszajárnak, tehát csak folytatni kell a megkezdett munkát!!!  Az épületnek története-történelme van, felújítása roppant alapossággal, az eredeti állapot rekonstrukciója a legkorszerűbb műszaki megoldásokkal valósult itt meg. Falazat tégla, fedése cserép. Az épület szigetelt, klímás és mindenhol egységes, új nyílászárói vannak. Fűtését gázcirkó kazán adja, radiátorok hőleadókkal, de padlófűtés is helyet kapott! A tulajdonos kimerítő alapossággal számol be minden érdeklődőnek a kivitelezés minőségi és technológiai részleteiről. Ez az ingatlan azoknak lesz ideális választás, akik nem szeretnének zsákbamacskát, és nem szeretnék az idejüket felújítással, vagy éppen hibák orvosolásával tölteni!Az apartmanokról: egy csodálatosan gondozott, hangulatos, parkosított udvarról nyílnak az önálló apartmanok. A kert nemcsak szép, de a vendégek maximális kényelmét szolgálja, pihenő- és napozórészek, egy fedett nyári sütögető- és grillkonyha is helyet kapott itt.Az épületben 2 db kétszobás és 2 db 1 hálós apartman található, mindegyik saját fürdőszobával és konyhasarokkal.  Ha Ön mégsem apartmanházat üzemeltetne, hanem saját családja részére keres egy madár-csicsergős, zöld környezetben található családi házat, akkor is remek választás lehet ez az ingatlan! Az apartmanokat elválasztó belső falak ugyanis könnyűszerrel mozdíthatóak, variálhatóak - Ön megalkothatja saját belső tereit, igényei és elképzelései szerint!  A ház igazán kényelmes, tágas és nagyon korszerű megoldásokat nyújt ehhez. A hely mesés, itt még falusi idillt élhetünk át, ugyanakkor Hévíz belvárosába lesétálva a nyüzsgő üdülőtelepülés hangulatát élvezhetjük.Ha szeretné megtekinteni ezt a remek, lehetőségekkel teli ingatlant, várom megtisztelő hívását!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1920
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világosbútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Varga Kornélia Duna House - Keszthely, Bercsényi Miklós utca Az iroda összes hirdetése
+36 20 265 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Varga Kornélia Duna House - Keszthely, Bercsényi Miklós utca Az iroda összes hirdetése
+36 20 265 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY