Eladó ház Heves, Somogyi 131 nm
Eladó ház Heves, Somogyi 131 nm
Eladó ház Heves, Somogyi 131 nm
Hirdetéskód: 8171209
Frissítve: 22 napja

Heves eladó családi ház 4 szobás: 48,7 millió Ft

48,7 millió Ft
371 756 Ft/m²
131 m²
Alapterület
1068 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 159 239 Ft
Második évtől
205 798 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az ingatlan Heves városában az Újtelepi részen, csendes,nyugodt környéken helyezkedik el. A ház 2004-ben épült 30-as POROTHERM téglából. Az ingatlan 2020-2022 között teljes mértékben kívül-belül modernizálva és felújítva lett. Alapterülete 131 m2,amely 3 hálószobát és egy nagyméretű, fényes nappalit tartalmaz. Ezenkívül 2 db fürdőszoba, kamra,előtér, konyha, tároló és egy gardrób képezi a ház részét. Az udvaron egy 30 m2-es garázs,több melléképület és egy gyűrűskút is rendelkezésre áll. Az ingatlan biztonságáról kamerarendszer gondoskodik. Az épület klimatizált illetve elektromos kapu szolgálja a kényelmet. A ház padlófűtéssel rendelkezik, amely egy kombi gázcirkó kazánról működik, illetve folyamatos melegvizet biztosít a fürdéshez. Az ingatlan teljeskörűen fel lett újítva: Teljes tetőszerkezet csere és csatorna Villanyvezetékek és a villanyhálózat felújítása (3X20 amper+ ipari áram, új aljzatok,új LED lámpák) Új burkolatok Új fürdőszoba(amely kapott egy elektromos okos bojlert,moderni zuhany panelt,beépített WC-t illetve új szerelvényeket) Új konyha Új álmennyezet,mely szigetelés is egyben A ház nagyon jó energetikai tanúsítvánnyal rendelkezik, amely DD, ez köszönhető a külső homlokzati szigetelésének, a műanyag nyílászáróknak illetve a mennyezeti szigetelésnek. ☎️????Tel:

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Padlófűtés
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Sallos Judit
+36 30 637 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Sallos Judit
+36 30 637 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY