Eladó ház Heves 86 nm
Eladó ház Heves 86 nm
Eladó ház Heves 86 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 8148291
Referenciaszám: M280948
Frissítve: 1 napja

Heves eladó családi ház 2 szobás: 25 millió Ft

25 millió Ft
289 018 Ft/m²
86 m²
Alapterület
1148 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Heves vármegye, Heves város központjában, 86,5 nm-es, felújított családi ház eladó. A telek 1148 nm-es, több melléképület, garázs is található rajta, valamint előkert, veteményeskert, árnyékot adó egészséges nagy fa, ami ma már ritkaság. A telek és ház elosztása kiváló. Az ingatlan felújítása 2023-ban megtörtént, mely során az alábbi munkákat végezték el: teljes nyílászáró csere 3 légkamrás hangszigetelt ablakok, padló és fali burkolatok cseréje, elektromos és vízvezeték rendszer komplett felújítása. Teljes fűtésrendszer cseréje kondenzációs gázkazánra. Központhoz közel található iskolák, óvodák, üzletláncok, szupermarketek orvosi rendelő pár perc séta. Ingatlanirodánk megbízható ügyvédi háttérrel és teljeskörű pénzügyi szolgáltatással: Babaváró, CSOK Plusz, Fogyasztóbarát lakáshitel, Személyi hitel - segíti ügyfelei ingatlanvásárlását. Ha az ingatlan felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosgarázsvilágos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ádám Krisztina Jászberény Lehel Vezér tér 13 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 513 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ádám Krisztina Jászberény Lehel Vezér tér 13 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 513 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY