Eladó ház Hegyhátszentmárton 156 nm
Eladó ház Hegyhátszentmárton 156 nm
Eladó ház Hegyhátszentmárton 156 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8140762
Referenciaszám: U0046436-4633487
Frissítve: 1 napja

Hegyhátszentmárton eladó családi ház 6 szobás: 67 millió Ft

67 millió Ft
429 487 Ft/m²
156 m²
Alapterület
3621 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 219 076 Ft
Második évtől
283 131 Ft
Kedvezményes kamat
7,74% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Hegyhátszentmárton a Nyugat-Dunántúli régióban, Vas megyén belül a Körmendi Járásban, Ivánc község szomszédságában, az Őrségi Nemzeti Parkban található. A település állandó lakosainak száma 70 fő körül mozog. Hegyhátszentmárton zsáktelepülés. Ebből következik, hogy itt nincs átmenő forgalom. Csendes, nyugodt, békés környezet, tiszta, friss levegő. Minden évszakban hallgathatjuk a madarak csicsergését, ősszel a szarvasok bőgését, tavasztól őszig a bogarak zümmögését. A természet minden évszakban csodálatos panorámával és színekkel ajándékozza meg az itt élőket. A sárga és a kék turista útvonal valamint a Halogy-Szentgotthárd között kijelölt Mária zarándokút is itt halad keresztül. A közművek közül még a szennyvízcsatorna-hálózat kiépítése szükséges a faluban. Az osztrák határ mindössze 25 km távolságra van. Ingatlan jellemzői: - 3621 m2-es sík telken helyezkedik el. - Jelenleg 80 %-os készültségben van a könnyűszerkezetes ház. - Nettó 156 m2-es az alapterülete, amelyhez 14 m2-es terasz és egy fedett 20 m2-es tároló tartozik pluszban. - 6 szoba kialakítása történt meg, de jelenlegi állapota miatt még szabadon alakítható. - Tágas terek jellemzik, a nappali-konyha-étkező 61 m2 nagyságú. - Nyílászárói műanyag szerkezetűek. - A fürdőszobák, WC-k és a tároló-kazánház már burkolva lett, a többi helyiségben az új tulajdonos még szabadon dönthet. - Közművek közül a villany, víz bekötve, gáz nincs, szennyvízcsatorna a faluban nem elérhető jelenleg. - A szennyvíz tárolása még kialakításra vár. - A födémnél és az aljzatnál 30-30 cm-es hőszigetelést építettek be. - A külső falak 15 cm hőszigetelést kaptak. - A műszaki leírás, tervek rendelkezésre állnak. - A tető héjazata betoncserép. - Fűtése a szobákban radiátorral, a hideg burkolatos helyiségekben padlófűtéssel tervezett vegyestüzelésű kazánról, amelynek beszerzése az új tulajdonosra vár. - Napelemek elhelyezésére van lehetőség, az alap kiépítés megtörtént. - 3 fázis rendelkezésre áll, így akár elektromos fűtés is kialakítható kiegészítésnek. - Külső színét is a következő tulajdonos döntheti el. - A telek, a környezet csendes, nyugodt, természet közeli. - A szemben lévő több mint 8000 m2-es telek is megvásárolható igény esetén. Irodánk teljes körű szolgáltatást nyújt kereső ügyfeleinknek. Szakszerű tanácsadással, ingyenes hitel ügyintézéssel, energetikai tanúsítvány elkészítésével és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
2024
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vucskó Krisztina OC Nagykanizsa Az iroda összes hirdetése
+36 70 716 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vucskó Krisztina OC Nagykanizsa Az iroda összes hirdetése
+36 70 716 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY