Eladó ház Hatvan, Tavasz utca 220 nm
Eladó ház Hatvan, Tavasz utca 220 nm
Eladó ház Hatvan, Tavasz utca 220 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7913625
Referenciaszám: 7-1454
Frissítve: 9 napja

Hatvan eladó családi ház 6 szobás: 189 millió Ft

189 millió Ft
859 091 Ft/m²
220 m²
Alapterület
66119 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Csend és Kényelem - Eladó Rönkház Hatvanban, Sóderos tavak mellett! Sóderos tavak szomszédságában, mindössze 6 km-re az M3-as autópályától és Hatvan belvárosától , eladó egy egyedi tervezésű, kivételes minőségben 2007-ben megépült rönkház. Az ingatlan a nyugalmat, a csendet és a természet közelségét kínálja, miközben a városi kényelmet is elérhető közelségben tartja. Ingatlan Jellemzői: • 220 négyzetméter lakótér, kiváló műszaki állapotban • 2 éves automata pelletkazán fűtés és inverteres klímák biztosítják a komfortot • 1-1 amerikai konyhás nappali mindkét szinten és összesen 5 hálószoba • Dupla garázs a gépjárművek biztonságos elhelyezéséhez • Kerített, parkosított kert öntözőrendszerrel, teret adva a szabadidős tevékenységeknek • Több mint 60,000 négyzetméter terület, melynek nagyobb része erdő és kaszáló • 4 fúrott kút a területen, valamint horgásztavak mindössze pár száz méterre • Új, 5 boxos istálló nyergessel és takarmányossal a lovak szerelmeseinek • Előkészített karámok villanypásztorral a lovak és négylábúak számára Ha Ön egy olyan otthont keres, ahol a természet ölelésében élvezheti a nyugalmat és a békét, ne keressen tovább! Hívjon minket még ma az ingatlan megtekintése és további részletekért! HH/-1454 Érdeklődni és megtekintést egyeztetni elérhetőségeinken. Mottónk: "Harmonikus kombinációk ingatlan- és pénzügyi kérdésekben." Irodánk, mely Hatvan főterén, a Kossuth tér 14. szám alatt található, 1998. óta működik Hatvanban és vonzáskörzetében. Irodánk 8 és 16 óra között tart nyitva, de előre egyeztetett időpontban és a terület specialitását figyelembe véve szükség esetén ezen kívül is ügyfeleink rendelkezésére állunk.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Vegyes tüzelésű kazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
villanyvízkomfort nélküligarázsteraszpince

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Ottó Hatvan - Mobil Ingatlan - Partneriroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 370 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Ottó Hatvan - Mobil Ingatlan - Partneriroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 370 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY