Eladó ház Halmajugra, Központ 90 nm
Eladó ház Halmajugra, Központ 90 nm
Eladó ház Halmajugra, Központ 90 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7652292
Referenciaszám: M235158
Frissítve: 3 napja

Halmajugra eladó családi ház 3 szobás: 18 millió Ft

18 millió Ft
200 000 Ft/m²
90 m²
Alapterület
1108 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Heves megye, Halmajugra központjában, de csendes, nyugodt helyen eladásra kínálok egy 90 m2-es, 3 szobás, összkomfortos, két fürdőszobás családi házat, mely 1108 m2-es telken épült vályogból és téglából. Az ingatlan örök, mátrai panorámával rendelkezik!! Az elosztás megengedi, hogy további egy szoba kialakításra kerüljön, de a hátsó rész (most konyha, fürdő, kamra) akár külön lakrészként is használható. Borítása PVC és járólap. Nyílászárók vegyesek, vannak gerébtokos ablakok és műanyagra cseréltek is, redőnnyel ellátva. Biztonsági bejárati ajtó! Az egyik fürdőszoba sarokkádas, a másik zuhanyfülkés. Az otthon melegéről gázkonvektorok és kandalló gondoskodik, melegvizet gázbojler biztosít. A tető jó állapotú. A ház alatt egy 13 m2-es, száraz, téglából kirakott, boltíves pince található! Ajánlom az ingatlant NAGYCSALÁDOSOKNAK, ÖSSZEKÖLTÖZÉSRE, NÖVÉNYTERMESZTÉSRE, ÁLLATTENYÉSZTÉSRE!! A nagy telek miatt gazdálkodásra kíválóan alkalmas! A település jól megközelíthető, autópálya lejárat és Gyöngyös 10 perc, Budapest 50 perc! Helyben is és a környékben is rengeteg munkalehetőség! Ha a Mátra közelségében, csendes, nyugodt környezetben szeretne otthont magának, jó szomszédokkal, jöjjön tekintse meg! Ügyvédi háttér és ingyenes banki segítség! Hívjon bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1965
Terasz:
9 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosvilágosterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gulyás Gáborné Eger Kertész utca 84 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 426 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gulyás Gáborné Eger Kertész utca 84 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 426 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY