Eladó ház Hajdúszoboszló 268 nm
Eladó ház Hajdúszoboszló 268 nm
Eladó ház Hajdúszoboszló 268 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8136851
Referenciaszám: HZ018877
Feltöltve: 1 hónapja

Hajdúszoboszló eladó családi ház 8 szobás: 140 millió Ft

140 millió Ft
522 388 Ft/m²
268 m²
Alapterület
1202 m²
Telek
8 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 457 771 Ft
Második évtől
591 616 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Hajdúszoboszlón, a fürdőtől pár perc sétára eladó több generációs, két teljes, jó állapotú házból álló ingatlan, 1202 nm-es telken.A telek lakóövezeti, összközműves, kb. 15,2 x 79 m-es, rendezett, parkosított. A főépítész tájékoztatása szerint alakítható/ megosztható. Dupla gázmérővel rendelkezik, 1x32A.Az első épület hatvanas évek első felében épült, vegyes falazatú, fa födémes, pala fedéssel. A nyílászárók részben cserélve lettek. Az elektromos hálózat kb. 10 éve át lett húzva. 2 éve lett kialakítva a cirkó fűtés, ekkor újultak meg a fürdőszobák is. A vízvezeték és csatorna cserélve lett. Fűtés kiegészítésre 3db hűtő-fűtő klíma szolgál. Jelenleg 2 különálló apartman van kialakítva 1+2 szobával, 2 fürdőszobával, 2 konyha étkezővel.A hátsó, 2 szintes épület kilencvenes évek végén épült, tégla falazattal, zsindely fedéssel, 10 cm-es grafitos falszigeteléssel. Fűtését gázkazán, hideg burkolatok alatt padlófűtéssel, melegvízet hőtárolós gázbojler biztosítja. Fűtés kiegészítés cserépkályha. A földszinten nappali és egy háló, az emeleten 3 külön nyíló hálószoba van, szintenként fürdőszobával, wc-vel. A két épületet garázs, tároló és egy fedett kiülőköti össze. A telek hátsó részében található sütögető, fedett kiülővel, gyümölcsfák és veteményes.Az ingatlan alkalmas lehet két önálló családiházzá alakítására, a hátsó épületben további apartmanok kialakításával rövid vagy hosszútávú kiadásra. Igény szerint vendékkör átadás lehetséges.Az ingatlan tehermentes.Megtekinteni egyeztetést követően lehetséges.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1998
Erkély:
14,6 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ábrahám Péter Duna House - Kiszugló Az iroda összes hirdetése
+36 30 902 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ábrahám Péter Duna House - Kiszugló Az iroda összes hirdetése
+36 30 902 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY