Eladó ház Gyulakeszi 104 nm
Eladó ház Gyulakeszi 104 nm
Eladó ház Gyulakeszi 104 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7959711
Referenciaszám: H479575
Frissítve: 2 hónapja

Gyulakeszi eladó családi ház 3 szobás: 109,99 millió Ft

109,99 millió Ft
1 057 596 Ft/m²
104 m²
Alapterület
1681 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 359 644 Ft
Második évtől
464 799 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A Balatontól mindössze 10 km-re, Káptalantóti és Nemesgulács szomszédságában, a Szent György-hegy és a Csobánc ölelésében találjuk ezt a pár éve még nem létező utcácskáját Gyulakeszinek, ahol az utóbbi években szebbnél szebb új házak épültek. A jellemzően fiatal családok által lakott rész csendes, átmenő forgalomtól mentes. Ezen területen, mintegy 1700 nm-es telken találjuk ezt a tégla falazatú, nagyon praktikus elrendezésű, 120 nm-es, pár éves családi házat, amely hangulatában is hívogató. A ház szívében, a nappali-étkező terének gyújtópontjában egy csodás cserépkályha ad meleget a téli estéken, e köré rendeződik csillag alakban a ház többi része. Mögötte konyha és spejz található. A központi térből még 3 kisebb lakószoba/hálószoba nyílik, valamint két fürdőszoba (egyik zuhanyzós, másik sarokkádas), egy gardróbszoba és egy háztartási helyiség, amelyen keresztül a garázsba van átjárás. A lakótér teljes nettó mérete 104 nm. A ház melegéről gáz központi fűtés is gondoskodik, amely a nappali-étkező-konyha légterét padlófűtéssel, a szobákét pedig radiátorral biztosítja. Az ingatlanon 5 cm vastag külső szigetelés van, a tetőn cserépfedés. A kert gyümölcsfákkal és dísznövényekkel tarkított, a Szent György-hegy felé néző végén patak csörgedezik. Egy fedett nyári konyha és tűzrakóhely kapott még itt helyet. A terület minden oldalról körbekerített, a garázs automata ajtós.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2015
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csöndes-Trompos Klaudia Otthon Centrum - Révfülöp Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csöndes-Trompos Klaudia Otthon Centrum - Révfülöp Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY