Eladó ház Gyula, Magyarváros 160 nm
Eladó ház Gyula, Magyarváros 160 nm
Eladó ház Gyula, Magyarváros 160 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7920900
Referenciaszám: 434099
Frissítve: 3 napja

Gyula eladó családi ház 4 szobás: 42,9 millió Ft

42,9 millió Ft
268 125 Ft/m²
160 m²
Alapterület
797 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
2 generációs családi ház a magyarvároson! Kihasználatlanság miatt eladóvá vált Gyula városának Magyarvárosi városrészén egy csendes, rendezett utcában lévő, a belvárostól mindössze 10 perc gyaloglással megközelíthető 1960-as években épült és folyamatosan újított vegyes falazatú 2 generációs családi ház. Az ingatlan helységeinek elosztásából adódóan tökéletes lehet akár több generációs családok részére is, mivel a házban 2 külön lakrész lett kialakítva. A két lakrészben külön-külön találhatunk előszobát, konyhát, fürdőszobát és 2-2 szobát. A házban a felújítás során a teljes villamos hálózat korszerűsítése megtörtént (3x20 A, illetve ipari áram is van). Az ingatlan fűtéséről gázkonvektorok, cserépkályha és 2 db. inverteres klímaberendezés gondoskodik. A ház és az udvar között egy 47 m2-es fedett tarasz is lett kialakítva. Az ingatlanhoz tartozik továbbá egy 50 m2-es műhely egy harmadik konyhai résszel, tárolóval, Wc-el és egy füstölővel. Az ingatlanban riasztó berendezés is található. A ház körbekerített 797 m2-es parkosított udvarán egy fúrott kút lett kialakítva, amelyhez egy öntöző berendezés is tartozik. Az ház lakóterülete: 160 m2. Fedett terasz: 47 m2. Az udvar összesen: 797 m2. Amennyiben ez a hibátlan elosztású, két generációs, alacsony fenntartási költségekkel rendelkező ingatlan felkeltette érdeklődését hívjon bizalommal a 06 70 / 457-4392 telefonszámon, a hét bármelyik napján.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
amerikai konyhateraszklímakandalló

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szentléleki Tamás Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 457 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szentléleki Tamás Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 457 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY